IG黑店賣假Jo Malone香水

1001 回覆
2264 Like 29 Dislike
Hello 絲打希望唔會太遲覆你,我就求其抽張清晰啲嘅嚟比較吓,我覺得個樽蓋位要留意吓
想問下diptyque 點樣可以分真假
唔要
有用,推
咩都唔好講
Send呢個post俾佢啦
樓主,係"諗" 唔係"唸"
唸你老母
支持報海關
黑心賣家一個都嫌多
嗰堆品牌畀佢整臭曬,做幾多marketing都冇用
呢間好難評論,大量小紅書圖而唔係香水實物圖,所以我唔評論
本身噴衫都係會last耐啲
喺返專櫃買咪得...
其實都係差2-3舊水 專櫃買又買得安心
咁多打手嘅
除左海關按《商品說明(修訂)條例》執法,

品牌地區代理,生產商, 經銷商,例如龍豐, 可否告佢要求賠償?佢地損失咗幾多真係好難計。 如有足夠證據, 幫幫他們,可能有殺一儆百的效果。
搵咗個假貨集團嚟入貨
個店主仲咁撚真心去show單、死撐
推 行動力黐線閪絲打
疑似成本價
就咁睇個盒合格,字體+側面坑+回收標誌做足,香水本身都無問題,如無意外過關

知道啦中間已經應承咗有個巴/絲會講返啱
佢講到自己咁多課, 告唔告到詐騙?
繼續推
雖然離題 不過我reply多一個回覆...sorry樓主

其實好多IG賣醫美野ge 都係大陸來貨(雖然我都唔知點解會有人敢買 eg D減肥藥 甚至係針藥)
果D咩溶脂針 都係D無FDA ge野
減肥就有機會係D去水腫野
豐胸針仲過分 好多妹自己買完打 係有大左 但打完會好痕 點解?因為太多荷爾蒙 副作用咪cancer

至於點解我會知?因為我就係有個on9 fd買完 見我係醫護 問我可唔可以幫佢打 比我屌到佢化

我真係求下大家咪咁隨便將ed野食落肚 打係身 搽落面

網購無問題 搵D有網站 有實體ge 有正貨logo
甚至有media報導過ge 就算中伏都起碼少D機會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞