姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
屌共產黨專制 其實自己都係咁
10年後連登仲存在既話,就會變左好似香討既廢老論壇,日日係到屌後生,話自己果代最巴閉
咩係大家都知
record先係一切
遲下睇番903歷屆最受歡迎男歌手,係咪古天樂嗰屆會特別標注係玩
媳婦熬成婆既心態
連登仔: 我睇唔到!請尊重!
唔會喎
聽下英國有幾多唔同accent先啦
係歧視accent既仲點會有咁多香港人移民過去啊,你估香港人講英文真係好好聽啊
老實講,香港仲有咩新人出,唔係佢就另一個,宜家既頒獎典禮,睇完咪算囉,歌就未聽過佢,名就聽過下
block咗呢件五毛去啦
好煩
㩒錯有幾閒百痴仔
人哋食黃店 冇做護旗手又當睇唔到?
之前做政治傾向個post
勁多連登仔都係極權傾向
成日話共產黨獨裁,其實cctoy兒登仔先最撚獨裁,學人爭取民主
睇拜登同侵侵就知啦
支持拜拜等於支持共產黨
B你老母啊B
咁藝人「實力」好多範疇既靚仔形象好都係實力之一正如以古天樂啲演技都紅到咁多年啦演技好過古天樂既大把,但都唔夠佢紅
各人睇法唔同啦
係一個樂壇頒獎禮我個人各得歌唱實力最重要啫
吓?

純正香港人你覺得有幾多改呢D 兩個字大陸名咩

咁又關港獨事?wtf is going on here???
比左就嘈嫁啦
莫文蔚拎至尊歌 表演 一樣又嘈
其實公道講今次連登算ok
主要係林家謙太少收鑊先咁大反彈
除左hater 大部分人都仲肯了解下新人既

睇FB d grp唔止仲講緊「唔識姜濤無興趣」「無聽廣東歌好耐」,屌完姜濤而定連牙醫都比人屌緊,話佢無實力,無聽過佢d歌,無勁人先到佢上位

睇怕要問米請張國榮拎男新人、羅文拎男金
新人呢,就都仲有分質素好唔好嘅,你話歌迷今日支持 Mirror ,但點解當年恥笑 ekids 天堂鳥,你唔係覺得當年 ekids 質素上比得上 mirror 吖嘛?

利申:對 ekids 無意見,亦都尊重 Tommy 對社會嘅投入
一直無特別鐘意四大天王,哥哥同梅艷芳個個年代就聽
最受歡迎男歌手 係實至名歸
但最喜愛歌曲真係得啖笑

我真係想知道蒙著嘴說愛你有幾新穎咪又係流行曲風
吓兩個字就大陸名
王喜黎明林峰算唔算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞