姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
而家咪就係屌你地好屌走晒d 有potential既藝人
屌到香港藝人走晒,一係唔敢上主流
搞到香港娛樂文化界一潭死水
agger,姜濤如果彈得起,點都對依個好耐都無"星"彈得起既香港演藝圈係好事
已經可以預見得到班連登仔老咗會仲惡過宜家班廢老
如果不思進取 每個人end up都會變死廢老
80後屌90後屌00後屌10後
係總有呢種人,但係依家個問題係呢種人佔大多數
放心啦真係有實力立足嘅藝人歌手唔會俾一小撮連登仔屌到消失
大多數係點得出黎
我都唔係講緊你下面嗰句
我好明顯回緊你接棒嗰句喎弱智
點見到佢拎咗個最男獎就接棒啊
個名點支那法
你弱智 冇邏輯就咪撚同人講邏輯啦
負皮睇黎有4個相中人係到
我都唔見得你有邏輯喎,咁樣係網上互屌真係有意思咩?清醒下啦老友
係連登仔眼中既成功人士條件:死老豆老母,一窮兩白,唔靠任何人,餐餐食樹皮,無運氣,靠自己實力 etc
廣東歌有番d noise係好事
前兩年問d妹妹仔有咩偶像,個個都講bts,big bang exo果d
而家最少有人答下mirror
與其屌9姜濤或mirror,不如捻下點解舊果套點解唔work 啦
方大同而家係台灣撈到風生水起wor
跟本係香港人接受唔到新事物成日懷緬過去
到有野彈起又要踩
其實我有講緊姜濤咩?
唔抵得佢果班又唔vote him out? 多鳩餘,根本佢地木身漠不關心,突然講咩樂壇已死笑死人
bts紅到咁,連燈仔都佢日話佢地垃圾
事實上bts成就超越曬所有過往亞洲歌手或偶像
而家呢個世界係00後話事
連登班中坑屌完上一代灾戈舊 唔比機會自己
又唔諗下自己已經係人地既上一代
頒完獎嗰幾個鐘全世界出曬嚟屌鳩佢喎而家風向先開始轉
係,而家果代鍾意係佢地自由
同埋古天樂攞大家都知係玩
姜濤攞佢班fans真心覺得佢係樂壇未來接班人嚟㗎
就係夠紅先會比人屌㗎嘛

支持繼續屌姜淘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞