姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
其實今次連登啲留言大部分都正常過FB ig啲page 唔少人都肯去聽同了解下佢點解贏包括我自己 你睇下熊仔頭都第一時間出story屌票 見風向唔岩先笠水 唔好下下盲屌連登仔呃正評啦
其實有乜問題先,如果佢有實力就可以繼續立足,冇實力嘅,過多一兩年咪連今日呢班 fans 都走晒,到時仲邊有人投佢「我最喜愛」?五強都入唔到啦
咸魚白菜各有所好
Mirror其實幾似台灣以前嘅lollipop棒棒堂,都係慢慢選出嚟再組合,當年阿paul串鳩佢地,其實阿paul都係一個仆街
之前仲見到有人話支持佢嘅人冇taste 乜連登仔好有taste?
而且我見到其他香港樂壇嘅人都有 去包括Dear Jane仲有衛蘭衛詩 反而TVB好似已經收皮
連登仔逢紅必反,正常發揮
老友

王喜係藝名 原名三個字

黎明北京出世

林峰廈門出世
不嬲香港都係有一種思想 就係要對方做左成績先得到尊重 而唔係從一開始支持培養
由父母家庭到公司上司老闆都一樣
我一直都覺得天堂鳥唔錯
除咗登陸太陽之外其他都好好
香港唔只唱歌,成個娛樂圈都好守舊,年輕人好難上位
日韓幾年就換一批人,不停推好多新人上,好多廿歲出頭就男女主角,相反香港有幾多個廿歲出頭就做到男女主角?
香港到今日,好多人聽既廣東歌仲係10幾年前既歌證明依10幾年明顯無任何代表性歌曲,廣東歌完全沒落
外國既模式就不停變,香港歌迷慢慢變左聽kpop果d都唔聽廣東歌
方大同,軒仔果d係有實力,不過而家既時代或市場已經唔食你果套
你當連燈係咩 小學雞圍爐啫 咁認真做乜
淨係知老野草蜢開演唱會都可以坐爆幾場,mirror唔知得唔得
樂壇最百花齊放應該係四大天王時期
跳唱 合唱 rap咩都有
究竟要幾戇鳩先會覺得姜濤係值得囉我最愛歌曲?

首歌有咩咁特別?有幾好聽?係咪中意陳詠謙既詞?
男歌手都算,最受歡迎歌曲點都唔會係佢首蒙住69說愛你啦?
人地mirror出左2年渣,唔好成日提上個黃金時代好無
上一代幾多歲,都閒到棺材香,你唔推有潛力既新一代上,香港廣東歌就會收皮
開始同舊燈咁 一言堂
連燈仔逢紅必反
我咪就係表達緊香港人始終係鍾情上一代囉
連登仔最冇資格獲得民主
重點唔係反姜濤
佢無做錯 仲真係有進步

個問題係啲19粉絲
係屌鳩你地啲垃圾粉絲呀
你講既所謂香港人未係上一代既人lor屌
90後,00後新既香港人呢?講真新時代有新偶像有咩問題?你覺得上一代好就要所有人都鍾意?
同揸住幾層樓話後生唔努力果班廢老有咩分別
屌你都廢事,自私到死
原本見你講野都正正常常就理性同你講
而家係2020年歌曲啊,你講乜撚野草猛
連登仔根本廢老思想,永遠覺得自己果套果代先最啱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞