姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
連登唔係得香港人
咪係,應該開明啲,支持反廢青,支持共產黨,支持官商勾結,支持警黑聯手,支持叻哥,支持柏豪,支持64屠殺,支持李汪陽自殺,支持綁架12港人。

開明啲啦連登仔

https://hk.appledaily.com/entertainment/20200316/5YUOHTH3JYYHLSUSQRLR2RMKKQ/
我都就嚟四十歲
見到姜濤攞最喜愛都登佢開心
呢一年多咗聽電台
留意多咗呢個後生仔
佢實在好有前途
演出質素都唔差
咪俾次機會佢囉
佢多fans都係實力嘅一種
想講方大同係香港無紅過同而家mirror差好遠
佢拎過男金
有一排勁多女迷佢wor
借個位

[求推] 衞生署 強制檢測名單 又双叒叕有錯?
https://lih.kg/2349363
紅嘅定義係咩先
方大同最紅個期可以爭男金架
係拎左男金,有至尊金曲
好多首3台冠軍歌

佢唯一唔紅係TVB
咁論質
mirror睇落有選過
觀感比天堂鳥好
老實講mirror對我自己就普通
但唱歌好過天堂鳥
多商演多廣告多出鏡率多人討論多人識等等etc
又話只要認同香港人身分文化既就係香港人既
唔係討論佢地高低
係而家班mirror fans屌人話唔撐樂壇唔支持下新人
其實佢地自己都唔係所有新人都支持,虛偽至極
因為ekids至天堂鳥嗰段時期既香港樂壇仲未咁冷清
終於有人講到我想講嘅野
其實只要係本土都值得支持
自己鐘意嘅明星其實無問題
四大天王個陣都有唔同嘅人鐘意啦
反而觀眾要投入返香港本土樂壇
令成個樂壇增加競爭力
其實見到佢哋 fans 痴線到喺巴士車身賣廣告慶祝佢生日
都覺得個結果唔出奇

利伸:絕對唔撚鍾意佢
講嘢成日一嚿嚿,都聽唔到佢噏乜鳩
不過佢上台表演同佢講嘢嗰陣可以相差好遠
但係成日唱支那歌
有人認為姜濤有沒有實力一事, 你有人取代到佢咪得, 問題而家香港無人呀, 其實首先要做起香港樂壇有競爭環境, 你樂壇先會自然弱留強, 做先個新陳多謝, 而家先得一兩丁友,
其實大部分po都係撐佢
然後有班人屌連登仔
人格分裂
仲要好孝順
香港有donki 同樓市gogogo 同每日屯公塞車
見到人紅 見到人上位
就要踩 因為自己生活成pat屎咁
唔抵得人成功
屌佢又喺連登仔
撐佢又係連登仔
神又係佢鬼又係連登仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞