姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
多d人留意唔係好事嗎?
fans係主觀不是客觀世人皆知
大家討論下開心下唔好嗎?
成撚日話樂壇已死 依家有新人又踩人 連登仔死淨把口
接乜撚嘢棒啊on9
上年古天樂拎係咪古天樂要接棒樂壇啦?
我成日都唔明
連登咁多人
點解要講到全部連登仔都係咁
仲未講明明連登仔撐姜濤既人居多
外國人識既香港唱跳歌手
已經要數到國貨城
幾可悲
咩熊仔頭咪最柒囉
連登仔表表者
係理工被困喊到on99
唔係降低standard啊
「唱歌唔夠eason犀利,垃圾」「夠哥哥靚仔咩,垃圾」「夠四大天王攞得多獎咩,垃圾」講呢啲既人唔叫有要求,係mean囉
然後就一邊眷戀昔日光輝一邊屌香港樂壇點解無歌手
咁樂壇一定有實力欠奉嘅偶像架喎
咪百花齊放囉
當年Juno都比人話唱歌難聽,觀眾緣好差又笑佢靠爸爸。但見到佢而家好努力,同埋真係有想法,都會respect佢。
而家姜濤先21歲,就算佢啲fans係學生妹師奶呢啲連登仔眼中冇乜腦嘅人都好,咁佢紅真係佢本事
拎到「最喜愛乜乜乜」真係冇乜好挑剔
而家大家又唔係讚佢唱歌好聽,不如俾啲鼓勵呢個Viutv一手打造嘅新星,當係反TVB霸權都好
如果而家帶風向屌死咗姜濤,扼殺咗佢成長,下一個Xiang Gang嘅新星可能就係支那人
好人好姐 改個支那名
叫你唔好踩姐,冇話叫你一定要鍾意好似d𡃁妹咁追星
掉番轉你地d「好音樂」都迫我地接受咗十尻幾年
唔聽咪又話我地唔識貨迫走「好音樂」
姜B世界第一 就快派歌上Billboard
我又唔係古天樂我點柒知呀on9仔我講方大同你走去講古天樂
你都on9
天堂鳥都係笑佢登陸太陽mv亞視味濃
你之後仲有冇留意吓人
天堂鳥真係有實力嘅
佢哋之後啲歌都正
又嚟血統論
出動到古天樂唱歌好聽黎反姜
連登真係無所不用其極
屌你啦 歌神Sam小鳳姐 同芳艷芬新馬仔邊有得比
一代不如一代
連個名都係支那名
咁總有哩種人嘅
但我覺得有人踩mirror真係唔係問題
有批評先有進步,fans們唔好扣人帽子話人唔撐樂壇唔支持新人
即刻熄電視
批評?
定盲反
有人話古天樂唱歌仲好聽喎
咩人都有㗎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞