姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
你get錯晒啦,我係支持新人㗎,我係話好多老一輩都只鍾情舊人
你要訓練下你嘅理解能力
呢一代連登仔老左後都會比後生仔話死廢老、阻住哂、幾十年都爭取唔到政治改進
你試下草蜢而家開演唱會一樣爆滿㗎,就係咁先死
屌你,自己講到1999就話人,屌你老母,block9你唔使煩
明明投票贏連燈仔學人講民主 cls
他日黃絲變番港豬 連燈仔真係應記一功
弱智完未屌你
講出真相啫,班中年明星開演唱會一定爆㗎喎你唔知㗎???
青山走出嚟嘅原來
即係等於 有部分香港人支持林鄭 所以所有香港人都係垃圾 嗰啲踩港撚最鍾意咁做 樓主呢種垃圾永遠就係咁 屈撚曬成個整體 明明大部分都係冇出聲 甚至乎有啲係支持
仲好意思話人哋獨裁
老屎忽文化真係好on9
陳豪
黎姿
楊怡
宣萱
陳瀅
話琴晚個個都唔識 又話人地唔出名
其實自己outdated 都唔知
班人地底之蛙
我支持mirror架喎
唔知點同你解釋

總之單字濤係好撚普遍既支那名

更甚於你舉既所有例子
「最喜愛歌曲」就是投票表態的人表示喜愛呀!
票數最多就得獎~
咁喜愛的原因當然各有不同
樓主熱狗五毛pr
90後:譚詠麟?唔好咁老土啦
00後: 陳奕迅?唔好咁老土啦
之前依度造星post都上哂熱門大把連登仔撐

幾條友出po盲反就屈哂所有連登仔
依度風向不嬲都係飄忽不定
少少嘩眾取寵嘅po 無論撐定反都大把人like架啦
捉住依啲位入人係好爽,不過對件事完全冇幫助
仲製造多一班haters

同埋樓主咪又係連登仔
做乜懶係扮清高屌人
香港人/連登仔係咁, 一味屌班新演員/歌手, 但又唔俾機會佢地
另一邊又祟日/韓/台灣, 成日話點解人地咁多新一代藝人, 但香港就無
咪就係你地班人搞成咁
黃營分化到今時今日都係有人做緊 屌呀澤食KFC, 屌大J用大陸料, 屌班學生哥食麥記 搞分化班人同大渣哥無分別
其實可唔可以唔好成日覺得人地斷章取義
佢唱功真係垃圾 出黎唱live 污染人地個耳仔 唔屌得?
我冇話要特登同舊人做比較
相反阿jer唱得好聽過佢好多
你肯定係連登仔?定有人別有用心製造假想敵人分化香港人呀

重點當然有“有心人士”
吹風想摧殘幼苗啦
同埋我覺得有堆人成日想拉一派打一派囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞