姜濤一事,證明連登仔先最獨裁同最守舊

297 回覆
2250 Like 116 Dislike
其實佢體能都要練
邊唱邊跳 唔喘氣 雖然係基本
但踩到佢一文不值真係過了火
所以越嚟越少上連登
廢事一句普通留言,都無端端比成班人攻
唱歌好聽個啲去曬搵人民幣,可以點
但 林鄭 都得罪 連登仔 ............
咁即係血統論啦
阿gem 呢
碌咗咁多post,大部份都係支持姜濤
來來去去都係個幾個
咁姜點都跳得好過呀舜同靚仔過佢的

其實連登都算好多人錫姜,係過咁仇女的論壇呢個賣萌的小朋友都算多人撐
公道
其實天堂鳥唔差

靚仔又跳得,係第一個mv budget少啲就全世界笑尻佢地

有睇佢地第二首派台歌個mv(好似係what you want),就知佢地其實都好charm,又夠港味
平均來計應該天堂鳥好啲其實

mirror有幾個實在唔唱得...咁當唱跳樣三方面mirror各自最好嗰幾個就好過天堂鳥的,人多有好處
咁係佢細細個大陸落來

但so wt,天埼未又武漢來,姜無去護旗算係咁啦。要攻擊呢樣的話,等佢去左護旗先啦
呼吸有害

第四係隔離,不過隔離好多version,加晒係會多過姜嗰首
dear jane贏又話mk情歌 莫文蔚贏又奶共
比姜贏又話佢唔夠班憑咩贏 比隔離贏就值咩唱live難聽到 講到尾都係得一人之境贏先岩連登仔口味
回應會員「刻在我心底的名字」
姜濤有在IG story發過RIP
他IG 有follow立場新聞、蘋果日報、100毛....
他去黃店慶祝母親節
你無知就不要衝來叫啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞