召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想買架單車番工放工用 , 放假踩下單車
一千至二千筆直,係咪買二手小輪車好d 咩牌子好

泊邊?

火車站
早排入銀爆咗內軚,去單車鋪換咗條唔知咩牌子。琴晚個座地泵到咗,發覺條新內呔打到去90psi就好似再打唔入咁 反而原裝內呔就可以輕鬆打到上110psi 咁仲換唔換好

可能新呔掛
唔怕爆可以打到110放置一兩日
天氣太熱就唔好打咁多,太熱冇冷氣 放屋企有時自爆

自爆
轉用25 胎壓打低啲冇咁驚
唔會熱到爆

香港啲爛路泵咁高psi好唔舒服

泊邊?

火車站

執架二手車油到一忽忽
太正常既車好快俾人偷

泊邊?

火車站

執架二手車油到一忽忽
太正常既車好快俾人偷

唔好用快拆
記得支坐通一係火焊、落鎖、落釘膠
否則一樣玩完

泊邊?

火車站

執架二手車油到一忽忽
太正常既車好快俾人偷

唔好用快拆
記得支坐通一係火焊、落鎖、落釘膠
否則一樣玩完

成架車搞到有咁鬼五馬六得咁鬼五馬六
有快拆嘅改哂唔係快拆
之後自求多福
想買副風鏡
要求:型仔,chrome面,近視
請出招
想買副風鏡
請出招

Oakley jawbreaker
wiggle on sale呀
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

仲可以add to cart喎
http://www.wiggle.com/oakley-jawbreaker-prizm-road-sunglasses/
Bryton Rider 10外國好似今個月出!

成隻cateye咁

最基本有gps,夠玩strava 得啦 新手必備

同310同價位

如果功能差唔多,有新用新。
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

http://www.wiggle.com/oakley-jawbreaker-prizm-road-sunglasses/

想要綠色鏡面襯返架車
同埋近視鏡片點放入去架?

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

想要綠色鏡面襯返架車

tb近視框

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

想要綠色鏡面襯返架車

我副racing jacket就係綠鏡
jawbreaker 塊鏡好似係可以配度數但我諗要搵眼鏡鋪
(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi

好快

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi

好快

考埋試完sem 走去試下先
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

想要綠色鏡面襯返架車

(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

我明白了
即係買完眼鏡再買個相容嘅鏡架
再去眼鏡鋪配鏡片就得

btw一塊過鏡片好似型啲

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi

好快

follow 左收埋哂d record
有個問題想問下,著左look鞋其實你抽上黎個下會比力但自己成日都唔感覺到有用到抽上黎個下d力。我fd就話你踩緊個波唔洗比力就最岩個個路段,但唔洗比力就冇feel抽上黎個下,定係重腳小小就會有抽上黎個下感覺。係點先岩?就自己腳定再踩重小小用埋抽上黎既力

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

11 分鐘
想買副風鏡
請出招

一定係oakley
非佢莫屬

冇貨

想要綠色鏡面襯返架車

我明白了
即係買完眼鏡再買個相容嘅鏡架
再去眼鏡鋪配鏡片就得

btw一塊過鏡片好似型啲

啱啱睇過加拿大一間大眼鏡鋪嘅website,佢地有原裝oakley prescription lens,但似乎唔係每款都得,似乎兩塊鏡果d先做到
有個問題想問下,著左look鞋其實你抽上黎個下會比力但自己成日都唔感覺到有用到抽上黎個下d力。我fd就話你踩緊個波唔洗比力就最岩個個路段,但唔洗比力就冇feel抽上黎個下,定係重腳小小就會有抽上黎個下感覺。係點先岩?就自己腳定再踩重小小用埋抽上黎既力

搖車會有抽上嚟個感覺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞