召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

想要綠色鏡面襯返架車
同埋近視鏡片點放入去架?

我副racing jacket就係綠鏡
jawbreaker 塊鏡好似係可以配度數但我諗要搵眼鏡鋪
(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

我明白了
即係買完眼鏡再買個相容嘅鏡架
再去眼鏡鋪配鏡片就得

btw一塊過鏡片好似型啲

啱啱睇過加拿大一間大眼鏡鋪嘅website,佢地有原裝oakley prescription lens,但似乎唔係每款都得,似乎兩塊鏡果d先做到

thx巴打
其實兩塊鏡嗰啲同我平時戴嗰副眼鏡好似(全視線)
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

千萬唔好戴con ,汗入眼有菌會易出事,但當然有人咁做緊,我唔推薦

汗入眼會有事架 我以前成日好係咁 不過我戴眼鏡

我一到夏天就會爛眼角
不過可能係我太嗱喳,成日用手套虎口位抹眼汗

好快

follow 左收埋哂d record

平時唔用strava log里數
BTW 俾地圖呃鳩咗以為avg 6%可以一路chur 上去
點知仆你個街差唔多成條都8~10%

呃人架,我第一次踩果時都以為6 % ,
上到穗禾苑門口覺得心跳太快

上到頂係獅子亭都幾多人操,有時stava 唔係log 里數咁簡單,最主要做分析用比自己睇姐

我用緊garmin 所以都好少upload 到stava,不過stava 係好玩嘅,踩單車好似打機咁有得鬥PR。 上大佛果條斜大家叫 the beast ,好似打大佬咁

獅子亭夜晚踩多
日頭火炭幾多車下

好耐無踩 對上個次到頂要15分鐘

同埋好曬好熱
上到去半支水冇咗

想要綠色鏡面襯返架車

(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

啱啱睇過加拿大一間大眼鏡鋪嘅website,佢地有原裝oakley prescription lens,但似乎唔係每款都得,似乎兩塊鏡果d先做到

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

千萬唔好戴con ,汗入眼有菌會易出事,但當然有人咁做緊,我唔推薦

佢指汗入con啫

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

佢指汗入con啫

我試過夏天踩150 汗入眼第2日發炎
香港有無代理有賣wahoo elemnt bolt 我淨係見到apple有得賣wahoo elemnt

有無人知啊 我上官網睇佢話自己香港有storage 但係都要收我39.9 usps international shipping

velo6?
換套件啦今日
新手的我要向我套105講bye bye

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

佢指汗入con啫

我試過夏天踩150 汗入眼第2日發炎

我依家一家會戴住條索汗頭巾 啲汗成日滴落眼同鼻頭之後一索入撚埋鼻哥窿真係攞命
香港有無代理有賣wahoo elemnt bolt 我淨係見到apple有得賣wahoo elemnt

有無人知啊 我上官網睇佢話自己香港有storage 但係都要收我39.9 usps international shipping

velo6?

香港有storage 但冇代理?

直上DA電件

好快

上到頂係獅子亭都幾多人操,有時stava 唔係log 里數咁簡單,最主要做分析用比自己睇姐

我用緊garmin 所以都好少upload 到stava,不過stava 係好玩嘅,踩單車好似打機咁有得鬥PR。 上大佛果條斜大家叫 the beast ,好似打大佬咁

睇下自己同人地個差距,又可以睇到自己進步

11分鐘
原來呢度真係全部痴線嫁

淨係上斜快少少
平路好慢

velo6?

香港有storage 但冇代理?

佢官網話為左加快shipping,係全球有4個storage ,香港係其中一個 但係我又搵唔到有代理 checkout嗰陣ship嚟香港要收我39.9

velo6?

去睇下先 thanks

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

近排主力玩呢一條

未上過

下次出大圍上去試下先
我都未上過

上完

hi

好快

我兩邊都用緊,其實本身啲pr, segment係Garmin架,自從有左Strava之後啲Garmin啲segment轉晒去Strava先有得睇,我先開番個Strava,Strava可以connect埋Garmin acc,upload自動去晒兩邊

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

加價前係相熟鋪頭買
平時你地操鹿頸要幾早出發?
我堆朋友成日講星期日早上鹿頸好多飛仔車唔肯去...

夜晚單拖

夜晚單拖

踩車都係單拖好

夜晚單拖

踩車都係單拖好

啱啱踩完

仲可以add to cart喎
http://www.wiggle.com/oakley-jawbreaker-prizm-road-sunglasses/

想要綠色鏡面襯返架車

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

戴con一定要戴埋超
唔係好易眼乾,飛沙入眼,好辛苦
利申 平日眼鏡,出車先con

想要綠色鏡面襯返架車

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

潮童當然買100%
好似吉姆

其實點都買oakley ,因為真係有crash test比你睇到,最近nrc 就唔知了

我用吉打c7
幾舊水,都好舒服
唔怕會易撞爆
吉打本身係for wargame用

想要綠色鏡面襯返架車

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

有啲超有塊綿貼額頭索汗,唔係好怕呢樣野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞