召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
鞋碼果粒Lo C出新填地街配反
尻痕想買鞋就講

連埋塊片喎 有埋?
尻痕想買鞋就講

鞋碼螺絲踩一轉吐公大尾督 可能有
試過係單車徑執前後反光板 制膠 鞋碼螺絲 鞋套一隻 一百蚊 好多野

點解會連制膠都有

新手唔識野有野問
好似少左粒螺絲. 想問係收得皮換得鎖片?

米你.....

可能人地換鎖片有螺絲剩掛

當然 想換就換啦

我依家隻左腳明顯個搖擺angle係大過右腳. 依家唔敢搖車.

少粒螺絲既係左腳

我有多係屋企....換左三次拆出黎時唔捨得丟
尻痕想買鞋就講

連埋塊片喎 有埋?

Look 果 pair 一定有

新手唔識野有野問
好似少左粒螺絲. 想問係收得皮換得鎖片?

米你.....

可能人地換鎖片有螺絲剩掛

當然 想換就換啦

我依家隻左腳明顯個搖擺angle係大過右腳. 依家唔敢搖車.

少粒螺絲既係左腳

我有多係屋企....換左三次拆出黎時唔捨得丟

不嬲冇落grease
似乎新tarmac好快出

BTW,路邊社消息ultegra R8000 六月九號正式推出
尻痕想買鞋就講

連埋塊片喎 有埋?

Look 果 pair 一定有

我用look

新手唔識野有野問
好似少左粒螺絲. 想問係米收得皮換得鎖片?

粒螺絲好似斷咗係入面

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

扭得太實斷左無入面 可以換過對

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

換埋鞋
扭斷真係好誇張
到底扭幾大力
有無巴打用緊 garmin ?
上13.00後成日出gps error 要reboot

上星期更新完仲未用過

上星期更新完仲未用過

得閒出去試下,我兩次出車都係用個半小時左右彈error
今日天氣好好

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

gg 發現盲點

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

換埋鞋
扭斷真係好誇張
到底扭幾大力

本身有架...踩踩下斷左應該.

係時候換rc7

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

換埋鞋
扭斷真係好誇張
到底扭幾大力

係時候換rc7

換啦換啦

好撚好著

利申著緊

上星期更新完仲未用過

得閒出去試下,我兩次出車都係用個半小時左右彈error

咁啲record係咪斷左定係都有save到

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

換埋鞋
扭斷真係好誇張
到底扭幾大力

係時候換rc7

換啦換啦

好撚好著

利申著緊

對鞋咁新,應該有方法整既,去單車舖問下先啦

新手唔識野有野問

粒螺絲好似斷咗係入面

換埋鞋
扭斷真係好誇張
到底扭幾大力

係時候換rc7

換啦換啦

好撚好著

利申著緊

對鞋咁新,應該有方法整既,去單車舖問下先啦

搵個鑽鑽爆佢

新手唔識野有野問

用枝幼鑽咀打個m3孔,落枝m3逆牙牙攻攻牙,用枝牙攻扭佢出黎,一係就用斷絲取出器dup佢出黎,但個斷位太入既未必夠位dup
終於買左套單車衫 avg1x嘅彩虹衫

恭喜你wor
咁撚快手

恭喜你wor
咁撚快手

發現左今日出糧

恭喜你wor
咁撚快手

發現左今日出糧

我都會買過件
買件冇袖既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞