召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
康城有無上落坡架?

好想去. 成日上坡收皮, 搞到無哂自信

逃避解決唔到問題

但係可以搵到一時的快感.
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題
今晚都係出去康城操下 十年都追唔上大家嘅avg

你幾點去?
我同完女女食消夜+送埋佢應該兩三點先出倒

1.2點出掛

留名睇今晚比人40放

無法想像踩到40會係點
今晚都係出去康城操下 十年都追唔上大家嘅avg

你幾點去?
我同完女女食消夜+送埋佢應該兩三點先出倒

1.2點出掛

留名睇今晚比人40放

無法想像踩到40會係點

30以上我諗我要搭車先感受到
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題

平路快但係上斜推車會好柒

利申:見過
Btw留名睇翔東直路痴線入黎貼成績屈機

幾年前上埋酒店(無入樂園)3圈ITT,我而家仲J緊點解可以踩到呢個時間 而家雞腳到....

幾年前上埋酒店(無入樂園)3圈ITT,我而家仲J緊點解可以踩到呢個時間 而家雞腳到....

巴打,好野
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題

cancellara

我得平路ok,一斜就收皮 係唔係定律黎?
giro都有關家姐

Bahrain-Merida
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題

如果有機會約出黎踩,你會見多次

avg 37
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題

cancellara

雞頭
康城有無上落坡架?

逃避解決唔到問題

面對會產生更多問題

cancellara

調返轉,我上斜ok,但平路就收皮
冇得兩全其美

avg 37

好快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞