召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
估唔到琴晚例3又刷到Pr

而家有fd 叫我去跟,但我星期三同4只可以揀一日

隻色真係好靚

好似係假野咁 原廠隻paint冇咁glossy咁㗎喎

無記錯,好似係搵舖頭重新噴色
FB見過

佢個張好似係fabric 櫈,有冇巴打試過?d review講到好舒服咁

買過唔覺

隻色真係好靚

FB見過

佢個張好似係fabric 櫈,有冇巴打試過?d review講到好舒服咁

買過唔覺好坐

啲廣告又會咁都有

啲廣告又會咁都有

大數據廣告屈機
單車post 出單車旅遊廣告

隻色真係好靚

FB見過

買過唔覺好坐

隻色真係好靚

FB見過

買過唔覺

香港有地方做重新噴色?

而家有fd 叫我去跟,但我星期三同4只可以揀一日

可以試下星期3丫 班人都幾nice
不過青公例3都再有分兩班
喺停車場起步嘅 通常都快啲
轉車站起步就相對慢小小
我未踩過例4 都想試下

隻色真係好靚

FB見過

買過唔覺

香港有地方做重新噴色?

有,不過收費唔低

新手唔識野有野問
好似少左粒螺絲. 想問係米收得皮換得鎖片?
雖然各位巴打都有自己車, 但如果突然收工想出去踩嘅, 而家仲有邊度夜晚可以租下車,咩區都可以
雖然各位巴打都有自己車, 但如果突然收工想出去踩嘅, 而家仲有邊度夜晚可以租下車,咩區都可以

Gobee bike

新手唔識野有野問
好似少左粒螺絲. 想問係收得皮換得鎖片?

米你.....

可能人地換鎖片有螺絲剩掛

當然 想換就換啦

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

上螺絲果陣記得落grease落粒螺絲到

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

點解嘅
防銹?

Gobee bike

Go bee bike加一

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

點解嘅
防銹?

防食死拆唔到

Gobee bike

Go bee bike加一

THX巴打 ..唔記得有Gobee bike

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

我依家隻左腳明顯個搖擺angle係大過右腳. 依家唔敢搖車.

少粒螺絲既係左腳

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

點解嘅
防銹?

防食死拆唔到

上果陣好似無落 單車鋪幫我裝既,唔肯定有無落
鞋碼果粒Lo C出新填地街配反
尻痕想買鞋就講

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

點解嘅
防銹?

防食死拆唔到

鞋碼果粒Lo C出新填地街配反
尻痕想買鞋就講

鞋碼螺絲踩一轉吐公大尾督 可能有
試過係單車徑執前後反光板 制膠 鞋碼螺絲 鞋套一隻 一百蚊 好多野

新手唔識野有野問

米你.....

當然 想換就換啦

點解嘅
防銹?

防食死拆唔到

無落添

之前個pedal又係無落 自己拆唔到
最後要搵frd搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞