召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

想要綠色鏡面襯返架車
同埋近視鏡片點放入去架?

我副racing jacket就係綠鏡
jawbreaker 塊鏡好似係可以配度數但我諗要搵眼鏡鋪
(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

我明白了
即係買完眼鏡再買個相容嘅鏡架
再去眼鏡鋪配鏡片就得

btw一塊過鏡片好似型啲

啱啱睇過加拿大一間大眼鏡鋪嘅website,佢地有原裝oakley prescription lens,但似乎唔係每款都得,似乎兩塊鏡果d先做到

thx巴打
其實兩塊鏡嗰啲同我平時戴嗰副眼鏡好似(全視線)
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

戴con一定要戴埋超
唔係好易眼乾,飛沙入眼,好辛苦
利申 平日眼鏡,出車先con

我特登戴眼鏡出車
平時你地操鹿頸要幾早出發?
我堆朋友成日講星期日早上鹿頸好多飛仔車唔肯去...

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

夜晚單拖

果頭夜晚唔係仲多飛車咩

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

我知你講邊個 不過唔係我

夜晚單拖

果頭夜晚唔係仲多飛車咩

我通常十點半左右到大尾督好少車 一來一回都66km

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近
夜晚唔夠膽踩 怕見到好朋友

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

大家都知邊個啦
你都好耐冇出黎啦

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

大家都知邊個啦
你都好耐冇出黎啦

巴打踩hongfu?

改左名都認得

夜晚單拖

果頭夜晚唔係仲多飛車咩

我通常十點半左右到大尾督好少車 一來一回都66km

其實我咩時間都去過踩,咩情況下都有飛車,但其實真係唔多,又通過得好快,唔影響到你,鐘意幾時去就幾時去啦

我副racing jacket就係綠鏡
jawbreaker 塊鏡好似係可以配度數但我諗要搵眼鏡鋪
(肯定racing jacket可以配prescription lens, 買果陣睇過)

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

啱啱睇過加拿大一間大眼鏡鋪嘅website,佢地有原裝oakley prescription lens,但似乎唔係每款都得,似乎兩塊鏡果d先做到

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

千萬唔好戴con ,汗入眼有菌會易出事,但當然有人咁做緊,我唔推薦

有啲超有塊綿貼額頭索汗,唔係好怕呢樣野

果d 緊係唔好啦,其實正常brand 都好少有塊綿,因為我大汗,所以我會笠多頂帽先再戴頭盔

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

千萬唔好戴con ,汗入眼有菌會易出事,但當然有人咁做緊,我唔推薦

果d 緊係唔好啦,其實正常brand 都好少有塊綿,因為我大汗,所以我會笠多頂帽先再戴頭盔

覺得頂帽好型 想買gcn個頂
新手的我要向我套105講bye bye

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

加價前係相熟鋪頭買

又唔係多人用都要加價 傻左咩
有冇巴打買過淘寶鎖 work唔work??
如鎖個令兩個鐘 睇唔到架車 鎖埋前後輪
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟
有時好想出車 但去嘅地方冇得帶住架車 要泊街 好危

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

加價前係相熟鋪頭買

sram大陸間廠汁左,搬左去台灣. 物流成本加左所以加價.

好似係咁
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

或者*
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

偷燈,電話架,seat.....

我明白了
再去眼鏡鋪配鏡片就得

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

頭巾/導汗帶都唔怕塊臉有汗

thx巴打
買嚟冇意思

戴con啦
個世界重來未試過咁清

頭巾/導汗帶都唔怕塊臉有汗

頂帽可以遮下陽,又有d 款都幾好,有時遮對頭車燈都ok

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

大家都知邊個啦
你都好耐冇出黎啦

巴打踩hongfu?

改左名都認得

咁都比你認到

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

加價前係相熟鋪頭買

sram大陸間廠汁左,搬左去台灣. 物流成本加左所以加價.

好似係咁

連水貨都唔平果下揼春
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

兩個鐘 用咩鎖都無用
5分鐘部車就無左啦
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

兩個鐘 用咩鎖都無用
5分鐘部車就無左啦

唔偷淨係玩野踢鈴支都搞到提心吊膽

有個選手入左GROUP

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞