召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

果位巴打唔怕現下身,無惡意

btw ,所以我好大方,咩都share哂出黎,又唔係快

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

頭先見到,巴打好利害!
36.8....
有個問題想問下,著左look鞋其實你抽上黎個下會比力但自己成日都唔感覺到有用到抽上黎個下d力。我fd就話你踩緊個波唔洗比力就最岩個個路段,但唔洗比力就冇feel抽上黎個下,定係重腳小小就會有抽上黎個下感覺。係點先岩?就自己腳定再踩重小小用埋抽上黎既力

搖車會有抽上嚟個感覺

用耐左,不知不覺會多左道力,唔洗好刻意練

搖車會好明顯
平時應該唔多覺

咁個鞋碼0同9既分別只係look左個時左右既鬆緊度?咁緊d踩緊個時唔會左右有空位比隻腳?
太多問題,買左對鞋番黎1-2個月最近個look同對鞋比我搞到就爛。唔該哂咁多位師兄
有個問題想問下,著左look鞋其實你抽上黎個下會比力但自己成日都唔感覺到有用到抽上黎個下d力。我fd就話你踩緊個波唔洗比力就最岩個個路段,但唔洗比力就冇feel抽上黎個下,定係重腳小小就會有抽上黎個下感覺。係點先岩?就自己腳定再踩重小小用埋抽上黎既力

搖車會有抽上嚟個感覺

搖車會好明顯
平時應該唔多覺

咁個鞋碼0同9既分別只係look左個時左右既鬆緊度?咁緊d踩緊個時唔會左右有空位比隻腳?
太多問題,買左對鞋番黎1-2個月最近個look同對鞋比我搞到就爛。唔該哂咁多位師兄

一定要買鬆,除非你比錢去做好認真既fitting,否則固定左郁唔到怕你傷膝
新手的我要向我套105講bye bye

直上DA電件

無錢呀,玩force炸

邊度買force?

加價前係相熟鋪頭買

又唔係多人用都要加價 傻左咩

sram大陸間廠汁左,搬左去台灣. 物流成本加左所以加價.

好似係咁

連水貨都唔平果下揼春

我都係買水貨.

平平地三千幾算係咁

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

頭先見到,巴打好利害!

有神快拜
有冇巴打買過淘寶鎖 work唔work??
如鎖個令兩個鐘 睇唔到架車 鎖埋前後輪
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟
有時好想出車 但去嘅地方冇得帶住架車 要泊街 好危

偷燈,電話架,seat.....

兩個鐘 用咩鎖都無用
5分鐘部車就無左啦

巴打們同架車出生入死,我地唔會放架車係街自己行開同朋友食飯

老笠搶單車一件事,自己大安旨意被偷好無謂
放左好多心血係架車上面呀
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

兩個鐘 用咩鎖都無用
5分鐘部車就無左啦

但總有啲moment 例如回家途中 冇朋友幫手睇車
緊急要爆石
可以點樣 架車安全啲
https://twitter.com/chrisfroome/status/861860980430696448

Chris Froome被撞

仲要Hit n run添

個司機都幾醒水
剩係部車都賠死佢
操車 心跳帶是否必須?

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

頭先見到,巴打好利害!

好撚勁
平時你地操鹿頸要幾早出發?
我堆朋友成日講星期日早上鹿頸好多飛仔車唔肯去...

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

我知你講邊個 不過唔係我

大家都識一個住附近
夜晚唔夠膽踩 怕見到好朋友

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?
入左學堂 一個星期先踩得一次

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

頭先見到,巴打好利害!

好撚勁

八掛 click 入去睇,巴打踩果度好靚

有個選手入左GROUP

係咪某位巴打

頭先見到,巴打好利害!

好撚勁

八掛 click 入去睇,巴打踩果度好靚

百幾km av36

搖車會有抽上嚟個感覺

搖車會好明顯
平時應該唔多覺

一定要買鬆,除非你比錢去做好認真既fitting,否則固定左郁唔到怕你傷膝

買左最緊,那有錢fitting。幫我整車個師父都500

搖車會有抽上嚟個感覺

搖車會好明顯
平時應該唔多覺

上lock 踏收五百?
會唔會都好易比人偷車
又或其有冇鎖推介比小弟

兩個鐘 用咩鎖都無用
5分鐘部車就無左啦

但總有啲moment 例如回家途中 冇朋友幫手睇車
緊急要爆石
可以點樣 架車安全啲

傷殘厠所

搖車會有抽上嚟個感覺

搖車會好明顯
平時應該唔多覺

上lock 踏收五百?

fitting全車500定係齋fit鞋碼500

差好遠喎
平時你地操鹿頸要幾早出發?
我堆朋友成日講星期日早上鹿頸好多飛仔車唔肯去...

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?

好耐無見

都未J過你部新車

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?

好耐無見

都未J過你部新車

遲下出班約多啲你地踩
依家我都唔係好敢踩斜
一炒車就工都無埋

夜晚單拖

巴打住鹿頸隔離?

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?

好耐無見

都未J過你部新車

遲下出班約多啲你地踩
依家我都唔係好敢踩斜
一炒車就工都無埋

好正
舊嘅proteam,maserati花好好j

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?

好耐無見

都未J過你部新車

遲下出班約多啲你地踩
依家我都唔係好敢踩斜
一炒車就工都無埋

好正

我都有諗過舊proteam
不過無理由一手價錢買舊野嫁嘛
Maserati都好正 不過爆晒budget

大家都識一個住附近

look果個?

好耐無同佢踩

講緊我?

好耐無見

都未J過你部新車

遲下出班約多啲你地踩
依家我都唔係好敢踩斜
一炒車就工都無埋

好正

我都有諗過舊proteam
不過無理由一手價錢買舊野嫁嘛
Maserati都好正 不過爆晒budget

look design/拉花堅屈機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞