召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
今日月28號約左達哥送行,因為將會進行遠征唔知去邊度幾個月,所以去同佢踩一轉,大家有興趣就黎 時間待定

已飛去台灣
今日月28號約左達哥送行,因為將會進行遠征唔知去邊度幾個月,所以去同佢踩一轉,大家有興趣就黎 時間待定

點先可以進步得快d
caleb終於贏返一場
caleb終於贏返一場

caleb巴打要出部foil premium賀一賀佢
caleb終於贏返一場

有錢一定出...
caleb終於贏返一場

有錢一定出...

stage 2 如果唔係甩pedal都大機會贏
澳景閘口今日做乜
踩入將軍澳個陣個保安呀叔衝出黎大叫依到唔比踩
跟手我就比四條唔知咩人嘅茂利開閃光燈影我

要交數做樣?

無理到照踩
踩java rb係咪會比人笑

唔會掛

利申踩緊
澳景閘口今日做乜
踩入將軍澳個陣個保安呀叔衝出黎大叫依到唔比踩
跟手我就比四條唔知咩人嘅茂利開閃光燈影我

要交數做樣?

無理到照踩

理鳩得佢

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩
有無人用look踏? 鎖片你地邊度買and幾錢?

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩

fuoco型呀
有無人用look踏? 鎖片你地邊度買and幾錢?

tb見到100hkd, crc都差唔多....

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩

fuoco型呀

JAVA個字型我覺得都係唔好睇

如果似TT個隻就正

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩

fuoco型呀

如果似TT個隻就正

個crank乜野牌子嚟

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩

fuoco型呀

如果似TT個隻就正

個crank乜野牌子嚟

好似係java自己個牌子

唔會掛

利申踩緊

fuoco抵玩

fuoco型呀

如果似TT個隻就正

個crank乜野牌子嚟

我都唔知 垃圾坦克車一架
TT車真係咪真係快好多?

都要你隻腳夠力先得
有次見到個阿伯踩住部bolide, 心諗正喎有快車跟
點知條友on99係到踩28km h,跟咗幾廿米就過咗佢
大老hea踩就唔好踩bolide啦重要da group

都要你隻腳夠力先得

https://youtu.be/5U_UheH1YXA
咁呢條友咪好勁

都要你隻腳夠力先得

https://youtu.be/5U_UheH1YXA
咁呢條友咪好勁

你的腳力如何 你的速度也必如何
新手貪平買左JAVA-VELOCE2,想問加唔加錢換過套groupset定換車好?
感覺好似唔多夠快咁,又可能係本人太廢
同埋買鞋有咩推介? budget 1000內
重有想睇下有無人想得閒約一齊操?
我極新手keep唔keep到30KM到成問題
新手貪平買左JAVA-VELOCE2,想問加唔加錢換過套groupset定換車好?
感覺好似唔多夠快咁,又可能係本人太廢
同埋買鞋有咩推介? budget 1000內
重有想睇下有無人想得閒約一齊操?
我極新手keep唔keep到30KM到成問題

雖然住新西,但其他地方都想試下去特別係踩去機場嗰條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞