召集LIHKG所有單車jj (7)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
Bryton Rider 10外國好似今個月出!

成隻cateye咁

成隻cateye咁

最基本有gps,夠玩strava 得啦 新手必備
入咗strava group係咪基本上等於自爆...?

唔係

完全唔知邊個打邊個

但係你唔好忘記我個strava係全部加拿大route

你喺外國自爆都冇人理啦

我都想睇下巴打啲route

如果有PM我直接比你add 我strava啦
[img]https://holland.pk/l6prshm4[/img
[img]https://holland.pk/tkbwc6ud[/img

大家點睇

做乜鳩野

佢改圖

我知, 唔明做乜鳩要咁做姐

扮勁人
召喚JAVA Fuoco巴打, 抵屌嗎?

我嗰陣買4800 前後波同槍手5800,鋁架碳叉 都覺得接受到
草緊子彈想換canyon aeroad / pinarello gan s

前者完勝後者 (外觀上)

兩架都好正 好難揀

好多款想換
scultura team, ultimate cf slx, 675 light, colnago v1r, cervelo r3, supersix evo hm blackinc

等新款reacto

唔係

完全唔知邊個打邊個

你喺外國自爆都冇人理啦

自爆都係得依個post /有玩開單車嘅人先分到姐

成隻cateye咁

最基本有gps,夠玩strava 得啦 新手必備

同310同價位

我嗰陣買4800 前後波同槍手5800,鋁架碳叉 都覺得接受到
草緊子彈想換canyon aeroad / pinarello gan s

兩架都好正 好難揀

好多款想換
scultura team, ultimate cf slx, 675 light, colnago v1r, cervelo r3, supersix evo hm blackinc

等新款reacto

幾型

唔係

完全唔知邊個打邊個

你喺外國自爆都冇人理啦

自爆都係得依個post /有玩開單車嘅人先分到姐

啱啊

都係圍內知咋嘛

兩架都好正 好難揀

好多款想換

等新款reacto

買佢要買TEAM 版OR 9000,CF5 最硬,好似係
碟煞佢傳出得CF4
Strava gp見到過 mu 2手區既人
鬚根巴係咪踩番珠海 好想試下但咁快跟唔到

心諗唔快我驚趕唔到船走就pk

尾班船9點半

諗緊下次幾時再去多次,有消息會係呢度講

佢係我個post留過言

佢係我個post留過言

btw巴打好多overall PR

好勁

佢係我個post留過言

好勁

咩叫overall PR... 唔明.

佢係我個post留過言

最後賣唔出

佢係我個post留過言

好勁

頭10,但我唔知邊個

佢係我個post留過言

好勁

又扮新手

佢係我個post留過言

好勁

又扮新手

我真係新手,我第3個月踩RB炸
啱先磅過我對Super Aero 38 連飛輪
3.39KG求挑戰

佢係我個post留過言

正常都喺mu二手區
啱先磅過我對Super Aero 38 連飛輪
3.39KG求挑戰

連胎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞