F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
其實Alfa 同sauber 唔止係tittle sponsor 其實仲有tech support
Anyway始終係用約黎定 所以唔一定係永遠都用拉利
個網仲有秦做Model
唔知班泰粉會唔會燒左d 帽/衫呢
場內場外好多世叔伯睇住mick我諗現役有同佢老豆鬥過嘅,只要mick有需要都會俾advice
Grand slam of crash
其實愛慢或者Haas會唔會有日可以直頭唔用垃利?
轉同其他廠隊合作
去教下仔仔點樣最無風度同體育精神
轉唔轉會,除左engine既表現外,到最後應該都係睇錢份上
BMW Sauber
NIO 起吱吱吱重廢過威記
搞到Turvey 揸架垃圾揸左幾季
haas應該到最後都係用拉利架啦
成set都係拉利, 慳錢慳力
沙巴就睇下會唔會比人收購/再賣比人啦
點樣玩政治又唔會變成大頭
愛快(沙巴)有機會脫離垃利體系既
但哈斯機會唔大
佢靠買垃利上一年個車架去比第三方做研發升級
即係19年用SF71
20年用SF90
好多野都唔想洗錢落去搞 痴住間大廠唔洗搞研發
NIO之前幾季好似都係外判比人做
但用自己個名
嚟緊21賽季開始好似自己整返
屌 分分鐘教埋羅素點同威記班人講
等威記追下研發進度之餘
下季羅素有架似樣啲車揸
話就話有啲係benz 秘密唔講得,點知會唔小心講咗出嚟
平治之前係好想要二隊既
係williams家族唔肯
果時18年果時拉利成6部車,6副偈一齊run
一齊收集數據,一齊做test
引擎最需要時間去run 睇下邊度有問題
連Aero都有B隊,C隊幫手試
果年平治都提子架
所以成個F1裡面, 拉利既資源係最好最多
但就將資源錯配晒
好似有啲parts下年俾人周嘅話FIA可以要車隊講番個研發過程依家可以話係羅素揸完平治俾嘅comments

Mercedes Floor, most likely a dummy.

But this gives you an idea of the layout.
As this is the top side, it doesn't show the floor details underneath, which would be really interesting.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞