F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
Mission Winnow係萬寶路母公司嘅馬甲 佢嘅目的就係要代替萬寶路宣傳
同a better tomorrow一樣玩法
INEOS,之前睇kip仔全馬sub 2都有留意,再贊助黑平更加睇多啲
仲有萬豪旅享家 Hublot orlen Acronis
手幼真係唔駛諗大飛
呢間公司開黎得一個用途
就係科水比拉利
Mk18好似係eta機心改
想要iwc自制
Redbull算唔算
我好鐘意飲Redbull所以係RB fans
足球都係 雖然唔係fans但會特別留意萊比錫
Rich Energy
AMD Yes
haas係咪真係未鬥就雞Mazepin
好似係d贊助商出聲要求雞佢,即管睇下癲馬同佢老豆再揼幾多錢出嚟保住個位啦
馬屎: 都係玩手段要多啲錢姐下話? 好!
咸狗愈反愈有 英國封聖

Hamilton wins Sports Personality of the Year 2020

Formula One driver Lewis Hamilton wins the BBC Sports Personality of the Year 2020, with footballer Jordan Henderson coming second, and jockey Hollie Doyle in third place.

https://www.bbc.co.uk/sport/av/sports-personality/55390591
雞佢既話
可能會出breaking news 2022多一隊車隊
癲馬一定有得玩F1
簽曬約,Haas又咁窮
點比解約費姐
自己整一隊都要每隊送兩億,Haas 照贏
道德/女權撚實話要雞佢啦
但我反而想睇佢留得
佢過人 守人仲Cls過兩位前Haas車手
可觀性行先我一定想佢留低
咩可觀性 防到想殺人咁款喎 逼人埋場同上年主場唔跟bollard番入條track搞到有人為咗避佢一嘢撞落tyre barrier到 最後瞓咗幾日醫院
橙fans買左朱古力
佢守人/過人狼死係人都知
Haas簽佢都預咗佢會係咁
唔到我地車迷控制

佢守人/過人搞成點 對手有咩後果 佢自己賽後點俾人照肺關我撚事

我見到佢上F1 Keep住用咁Aggresive既揸法
我覺得好好睇喎 可觀性好高喎 未計Netflix影Haas同佢既Episode點吸引新人睇F1 用所謂既Documentary黎拍一套Drama
可觀性不知幾高 高過曬公公/神/韋少巡遊tim

你咁唔想睇/質疑呢點唔係可觀性既 睇運輸署啲道路監察系統囉 不知幾和平 可觀性好高咖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞