F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
睇漏咗No overlays with f2 自膠
積分第二
好多時仲要就咸入PIT讓位
無咸既佢已經係第一
找個實力差唔多既車手拍佢
Mercedes都會係1, 2位
vips都送咗去鬥f2啦紅牛
而且玩dtm拎到Super Licence既分仲少過Super Formula
到時更加青黃不接
泰粉!出年無得係F1睇到albon可以睇DTM呀
要不是有泰國籍
晨早趕咗佢走啦
依家要比面泰國老細
焗住留佢係到做後備+研發車手之餘
再搵車比佢鬥咋嘛
根本唔洗煩,一係搵素 一係搵四屆
平治簽hulk同佢互換
一樣可以2打1夾死Max
根本唔多關車手事,平治下年都係咁勁
佩雷斯新加入,重要時間去磨合
所以唔多洗怕
只係睇daimler夠唔夠薑姐
自己買都得la 咁肉酸
仲要係閹左嘅DTM Lawson玩我都覺得不可思議,連廢秦都要去埋
我覺得仲有咸既附帶sponsor
應該多其他車手好多
咸帶過去既錢應該唔多下話?
不過老老實實, 你落廣告係平治 一定影得最多
根本wfc邊個渣, 而家路都搭好左啦
我係平治驚西
最想睇老mk無車渣
自己啲錢攞晒去買拉利
DTM唔係話收皮既咩
降格去GT3 spec,應該多左私人隊玩,廠隊就未必啦
https://fb.watch/2OVQ2XNW1Y/

香港有人買咗部地球車嚟收藏
我相信咸直接帶嘅錢唔會太多
但係因為咸而sponsor黑平嘅應該多好多
2係最on9
我以為係份糧10% 點知係prize money 10%
唔怪得Daimler say no啦
3就佢有份研發 理論上Benz都會比部佢
4其實黑平應該一路都比佢有較大話事權 始終佢係1st driver
我大約係咁既意思
如果無咸 會唔會有好多sponsor縮沙?
又或者其他商品
印咸個頭/logo上去就會好多盲粉買
無咸無得咁做會唔會又少好多錢
有少量啦
Tommy Hilfiger我覺得可能走 Bose都有機會 不過無前者咁大
佢買唔到又想要,變左細路仔要玩具
唔想比錢買 同比錢買 係兩回事黎既
佢肯比錢買 我覺得平治實比佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞