F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
Tommy係stroll
應該唔會走bose我覺得更加唔會
淨係影平治車房 都已經好多bose出鏡
Tommy Hilfiger
唔係有條line tommyxlewis咩
應該係vpn
因為我上年除咗f1 tv 死server 嗰兩次
場場都ok
秦仔離開f1?
都幾cheap
merc唔俾就即係racist
Yes 聽講話好賣得添
不過佢唔做車手 都可以照出既
咸爺都係多畢收入
咁多sponsor 仲咁大咬而家會搵佢代言嘅都係睇佢個名先多過Benz 嘅成績啦,有咩需要嗌咁高
Dtm 而家降哂格啦
秦仔
講起DTM,2021之後係咪得返BMW自己玩?
好似話會無廠隊
Bmw仲玩咩
都無哂競爭對手
我覺得最慘係supergt
比你班歐洲佬玩左獲
BMW 好似話退出?應該係得返Audi?
Audi都退出左喇,得返BMW無 official話會退
屌,原來BMW都退埋,咁仲邊有車玩
記錯咗BMW 係退出FE
好撚慘,改曬d車同 regulation,結果得個吉
佢地自己攞黎 唔洗可憐
你睇日本supergt 一樣搞得起🤲🏻
傳HAM拒絕了新合約 Mercedes保留Russell選擇權

F1七冠王Lewis Hamilton與Mercedes的合約2021年1月1日到期,新合約仍未簽訂,這也意味著Hamilton目前處於“失業”狀態。在這種情況下,似乎很多事情都有可能發生。

Toto Wolff近幾個月以來一直認為Hamilton續約不成問題。據悉Mercedes開出了年薪4000萬美元,除此之外,贏得世界冠軍還有10%的獎金的條件,但Hamilton拒絕了這一報價。

Wolff準備等待Hamilton的決定,直到巴塞羅那冬季試車之前。然而,戴姆勒主席康林松(Ola Kallenius)的觀點並不相同,他正在向Wolff施壓,要求Wolff儘快完成交易。他認為提拔Mercedes青訓營車手Russell也沒問題,如果英國小將做好準備的話。

Mercedes遭受新冠疫情影響,這家德國品牌也宣佈大幅裁員,因此並不願意給Hamilton大幅加薪。這成了雙方至今沒有續約的主要原因。

咸蛇下季實有車揸
我哋實無湯飲
拉利都炒得四冠
平治炒七冠都應該得啦
希望個肺炎唔好搞死日本賽車
搞到奧運先算啦
有傳話垃利都搵過咸爵
唔通要逼害Sainz
咸:而家係我炒你,唔係你炒我!
圖去黑平 sainz過am fit哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞