F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
我用三叔內置apple tv screen mirroring
德國2021無咗f1 tv pro
live + archieve + 特備節目都有
我主要用嚟睇live f1 所有session 同 f2 race
其他節目我比較少睇,唔太肯定
不過老老豆豆
大家其實睇sportsurge 都一樣有高清stream
只係有啲時差會慢30-60 秒
唔係話好追求俾錢睇/stream 俾frd 一齊同步睇的話,其實都ok
f1tv 仲有replay 同archive 睇,sportsurge 代替唔晒嘅
知唔知Cyril 找咗紋身數未?
今年未買,等緊勇者試下邊到快啲
睇sportsurge lag咗追po會劇透
Gro係Lotus時都企過枱架
唔好咁啦,話晒 Gro都有成續過既
hass應該有1/2空位 個痴線佬除時比人停幾場
想問下,RACING POINT改名做ASTON MARTIN。
咁RED BULL會唔會唔再用Aston Martin Red Bull Racing?
唔會
開youtube 見到哥桑個人channel 最新嘅video
https://www.youtube.com/watch?v=RIS7DXK_QhQ
Aston Martin個贊助2020完結
新一季紅牛改返做Red Bull Racing
買左風褸
Aston Martin Redbull Honda
屌 仲以為FAYE TV 把聲係靚仔嚟 點知有咁大落差
咁有錢不如叫佢玩過其他野啦
真係唔想見到個沙皇炸彈
緊係落場炒幾鑊甘既先踢佢走啦。
未出事會係WFC mode的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞