F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
冇架啦 russell都坐得個接班位好穩
睇到圖可以同到大牛片車就心足
咁仲有公公個位嘅
素素2022坐公公個機會唔細
咸應該一簽簽2-3年
其實份約 錢果到聽講唔係咁大問題
話Daimler offer 40m + 10% championship bonus 比咸狗 好似係1年定2年約
錢有新股東Ineos科水
但咸狗想要
-長約
-更多既錢
-more freedom
-想係平治退休
-becoming not only a brand ambassador, but also lead the German company towards the electric world.
咁想去 electrical world去玩FE啦
F1係比班恐龍時代嘅人玩嘅空氣污染物嚟㗎
最好用返na高轉引擎
廢圖係入埋股喎
尤其係engine 聲
咁撚鍾意電車去揸吱吱吱啦屌你老母鹹狗仲留係到塞撚住個位
ching hoball !
條友想退左F1都有野搞🤣😂
講得好
咸狗死去揸FE喇屌
而家已經搞緊電動Raid Rally team 為環保出一分力(自己揸一大堆超跑同Ducati)
咁大咬難怪班老闆會㷫啦
你要玩電咪去吱吱吱囉
仲要平治有羅素可以即食,你以為做左阿sir真係呼風喚雨咩
仁地系雀司,磚仲D wor
飛起咸搵圖過去啦
德國人德國車
不過我估45m sign two years
有湯飲未
即係bonus同份約幾長個問題姐
我咸一定續約
長短應該真係最大問題,等陣2022 比其他隊彈起,咪貴一貴養住佢但冇return lo, 隨時比份1+1 或者2+1 既約佢
點會唔續FF 到呢
雀屎就有
要more freedom而家退休咪得囉
入股daimler做股東鍾意點都得
lead the German company towards the electric world.

佢朋咩覺得自己可以lead人地成個集團
More freedom 即係唔撚幫平治賣車再迫平治support 多d BLM同電車

佢燒撚左自己個車房就信佢真心支持電車
佢做電動車大屎的話
我係Daimler都會say yes 始終佢影響力大 有雀屎幫手sell自己
不過lead就有保留
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞