F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
仲好過香港
Nurburgring 咪攪啦,悶到仆街
賀根咸回歸
Imola先最悶
當年有入油同換胎先叫好啲
但都係得05同06好睇
Hartley真係成個女人咁
Brenda
sainz同ric都要走真係on9

想問吓fox+係咪到時1月中就會自動cut?
搵極都搵唔到邊度停咗個subscription佢
Vettel在Ferrari車隊最重要的夥伴:賽道工程師

誰是Vettel在Ferrari效力期間最重要的夥伴?接受《SkySport》採訪時,Vettel表示,他的賽道工程師Riccardo Adami毫無疑問是最重要的。

“我們在一起旅行,能夠擁有他作為我的支柱很重要。我們彼此非常瞭解。他理解我,從賽道表現的角度看,他是對我最重要的夥伴。”

Vettel與前領隊Arrivabene以及已故前主席Marchionne關係都不是太好。“和Marchionne共事不是一件輕鬆的事,”Vettel說,“他非常特別,會對別人施加非常大的壓力;

“Maurizio(Arrivabene)也不是很好相處。我認為他是一個心很大的人,”Vettel評價說。

對於Leclerc,Vettel評價說:“他肯定是一位天才的車手,速度非常快。他正處在職業生涯的新階段。我能夠從他身上學到東西,這很有趣。我可以從他身上看到一些過去的我,10年前的我。他是一個好小夥,我也只能說得他的好。”

對於領隊Binotto,Vettel什麼都沒有說。

泰狗呢
咸狗真係入型入格 不過Lance Stroll同Mazepin應該仲似黑手
stroll個樣好傻仔
mazepin更加似弱智
垃利池石鎮就算9數吧啦
咁sainz唔走都好難上到大牛嘅,比韋少遲黎先上岸四萬哥就擺明唔妥做契弟,今季都總算交翻成績嘅
辛斯自己放風話想留係細牛
大牛果兩位佢又勁唔過
咪比人打包左去蕉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞