F1 2021 季前討論區 2

1001 回覆
1 Like 6 Dislike
toto仲係唔係威記股東
老實講佢呢個咁踏水既paid driver真係唔信最後會比人雞
老人家嚟。我第一年睇F1係1998年。所以識Fisichella。Webber都係紅牛年代先識。但嗰陣已經冇乜點睇啦。

中間車王連贏幾屆開始冇睇。太悶。而且覺得做佢嘅partner好撚慘。由Irvine到Barrichello。都係有實力,但就因為Team Order而唔可以更上一層樓。

Barrichello最睇得出佢有能力,係佢係Stewart年代。
點睇巴叔係巴西戰績

Btw我覺得Montoya>細舒>古達=巴叔
呢兩年好似係力盛搞
只能說,命運弄人。越想贏,越難贏。無包袱嘅話,會好好多(我知呢句說話係鳩⋯)。太想係巴西祖家贏啦。

Montoya同細舒兩個好似,都係一炮驚人。不過高峰期好短,同埋穩定性唔高。如果呢兩個比,我覺得細舒好啲,佢同佢茅躉車王大佬一齊比賽,壓力唔少。大家都見到,呢幾年出嘅車王後代,都係唔係好得。(Max唔計,因為佢老豆唔係車王)。

要頂得到觀眾、傳媒將佢地兩個比較⋯其實都算厲害。

古達同Barrichello,兩個都係比較穩定嘅車手,不過,古達有時會傻傻地。反而Barrichello有機會嘅話,佢會表現到佢嘅能力。

個人意見。不喜請插~
好似賣哂股份
你太睇少左膠既威力,除非佢老豆自己搞車隊
有啲太大路 好似Rayban咁
巴叔好似有似贏硬個陣死車,真係天意黎
原本諗住賣哂, 但7月時話剩返5%個交易完成唔到, 最後個5%又返左去TOTO到
神女有心 都要襄王有夢㗎
講開又講,出年Aston Martin頂帽會係咩色
綠色,帶出出街好正架,記得買
講真,如果佢嗰嘢自炒出去唔係出大火,所有人(包括左膠勝地Reddit)應該都係笑鳩佢

不過加陣呢啲meme 放上Reddit一定畀人負評到仆街
點解個網寫£0.01 ?係咪我睇錯咗? 一毫港紙?
無嘢了,原來係pre order price,下面寫咗70幾鎊
死過返生唔搞佢喇
咁個下佢真係on9 cut線唔睇鏡唔打燈
咪就係03年巴西 紅旗前幾圈無油DNF
要搵人幫手湊仔既代價
自己搵人落去湊
但始終要講車隊形象
贊助商都係錢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞