突發:美帝Velo華美手機銀行

974 回覆
72 Like 222 Dislike
直接去美國開 citi 富國的確最好

有B1/B2簽證大把人有 係隔離麻煩 我如果有一個月假 就即飛過去 大不了去14日隔離 開完戶即走 回港再14日

但香港有咩人可以今日有工返 又可以有1個月假?
华美银行董事长、总裁兼CEO吴建民探讨中美两国的民众如何共同抗击疫情,同时敦促两国政府通过合作度过危机。

https://www.eastwestbank.com/ReachFurther/zh-Hans/News/Article/Dominics-Take-American-and-Chinese-citizens-show-their-Covid-19-cooperation

让中美关系重回正轨

中国的改革进程和“第一阶段”贸易协议谈判为重建中美关系带来希望。华美银行首席执行官吴建民(Dominic Ng)呼吁,商业领袖必须挺身而出,协助中美关系持续良性发展。

https://www.eastwestbank.com/ReachFurther/zh-Hans/News/Article/Dominics-Take-Putting-the-US-China-Relationship-Back-on-Track
又有d柒頭衝出黎柒
你要搵無中國人用又反共既銀行
咁同搵純潔既處女又願意比你屌有咩分別
照下鏡先啦柒頭
比返d高質既討論啦
咁都唔係搵間紅底架麻
不如你講下有咩其它選擇? 1萬美金留下, 冇美國簽證?
係呀,我都唔想係香港食倒大陸菜大陸冰鮮雞
有時做下後備都無咩壞
念下啦,澳美加歐英一街都支那種,唔通走佬又唔去得咩
firstrade算
而家大家係到講完其他人開唔開户口都係自己選擇姐,唔通明佢紅底都唔出聲就叫高質討論咩,一間用黎走資既銀行討論下佢背景好合理下話?用app咁易開唔洗討論點開户啦
就係要呢d討論
大佬呀有應用寶就係垃圾呢d咩討論黎
合理少少好喎
我都想睇多d相關資料
係睇多大陸人用就等於垃圾
其實有唔少選擇
都係得一條友講過姐,其他人都係講緊佢背景係點喎
咪就係你呢啲傻閪乜柒都PR PR咪搞到人地以為連登好低質囉
咁平既講真唔太多,M 同 R字頭果D VB, 聽到唔少戈過幾萬過去都中AML封ACC, 問CS都無反應
真係下下成球開離岸先OK?
首先紅底定義係咩先?CEO 奶共叫紅定係shareholder 係紅先?
佢shareholders top 10 都係fund 喎
https://finance.yahoo.com/quote/EWBC/holders?p=EWBC
仲pin你老母 有腦既已經block咗樓主
林郑月娥
香港特别行政区 行政长官
出生资料: 1957 年(63岁) ,英属香港
wecheck 公眾號
邊個會申請呀?

一見已經成陣支味 介紹俾都FC 清楚先
唔好聽人9up 用uk post開英國virtual bank, 會封account.

驚就用firstrade, 不過ft都做好多大陸人生意。同埋D人話「證券戶口」better than 「銀行」真係第一次聽。
OK對唔住 又美帝公司 又係銀行 又夠平
我唔再用Charles Schwab, Firstrade, Monzo , N26, Revolut, UK Barclays International, TD Ameritrade了
支那銀行
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞