突發:美帝Velo華美手機銀行

974 回覆
72 Like 222 Dislike
俾人封晒啦
出咗卡一兩個月就停你張卡
錢事小,個人資料事大
連登仔咁緊張個人資料架咩
一個二個用支牛
你俾佢D資料,有邊D係中共無?
So
支共要拎 係拎到 特衰跪係到雙手奉上

但在外面的財政 我就無必要俾佢知 亦唔想佢拎到 因為呢個禍港殃民的卑鄙邪惡組織係我最憎嘅 仲有真正憎佢嘅人會叫佢支共 唔係中共

咪扮嘢
啲人真係乜撚野邏輯
因為支那已有所以就唔怕
廢老邏輯
大家無必要用唔用,只要自己覺得方便就ok,我用velo都係方便係firstrade拎錢入錢,大家各取所需,大家集中velo銀行或申請張卡就得, 我都係12月申請,影都無張卡
一個人有大把嘢 佢可以隨時拎到我Id no

但財政 外籍身分不等如我想佢知

呢d人 一係人一生失敗 一係五毛
呢間咩銀行,點開
Notarise埋都唔得?
即係兩個App,入去係申請同一個ac , Velo寄卡係先去大陸,EW Digital就直寄香港?
你開EW Digital 有冇多左個掃描支票 收錢嘅功能?
早知開EW Digital如果可以用Plaid
想問下個velo app 一開就會show個CD 有無得熄左佢?
剛剛有人拍門,無通知😌 個sf app明明咩都無,突然有晒行情 2/26 SF收件
我屋企人岩岩都收到,順豐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞