突發:美帝Velo華美手機銀行

974 回覆
72 Like 222 Dislike
你當係美版支銀

開黎做後備既自己諗
兩個都要外國
香港地址已經得。international.
連登仔真係冇人識勃海華美?
拜登個仔有分架喎
美國既銀行走去跟中國既法規
無事好地地, 真係有起事上黎都唔知仲用唔用佢好

再衰啲假如聽日香港跟中國玩同一樣野,
咁個account 即刻等如廢左

愛國只係盤生意,支那咩都假,得走資同騙子係真
呢間野雖然一陣老土味,但係係南加州都叫有d規模,你當係香港個d印尼銀行盤谷銀行,原本係比老一代唔識英文既移民用

講怕資料送中,佢要d資料港共已經有
講怕被凍結制裁,佢係港中既業務比重仲少過奶共大貓,睇美帝面口緊要睇港共面口,而且佢如果凍結香港人,即係嚇走自己d支那走資客。

門檻計,開card 2500usd,平過first trade

當然到最後你自己諗自己少d人用仲少d風險玩爛
爸打夠中肯
冇人叫你將所有精射晒落一條女度架嘛
窮 L 仲想屌港姐
Firstrade + Velo = 窮 L 走資組合
仲喺度拗 FT 好定Velo 好
機會係留比有準備既人,5年已經叫人搞bno,呢年仲有幾十萬人狗衝。之前cs有card申請,而家冇埋。留條後路比自己當然有人覺得錢少用唔著後路,又吹你唔脹
去搵份工
如果得$2500美元身家就唔使走資啦

$100元美鈔 25張放係銀包 日日自己看住 仲安全過放銀行

不過就咪鬼去浦啦 放工即返屋企 咪去人多地方
好多人一早已申請BNO 亦一早有好多人已開離岸

但無奈佢地只能經香港銀行開 諗住頂住先 唔係無準備 只係無估到一封交通玩成年 想話去外面開個正正經經的戶口都唔得
就算現在有BNO 都唔易去外地開

無工做就何時都走得

但有工有家人的 莫講話著草 就算離開一段時間只係開戶都易

我夠想用半個月去外面開 但單係回來要隔離14日 已頭都痕埋
無聊研究左一陣
華美銀行母公司有係美國上巿
計巿值大過唔少香港本地銀行
就咁睇應該信得過
但有工有家人的 莫講話著草 就算離開一段時間只係開戶都唔容
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞