[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
俾我會出vdb/馬達 打右
福打番左

不過蘇sir 應該想針住對面diallo 黎攻,所以出福打佢個邊
對面出到波就叫放題?
咁好難meet 到你要求喎
比佢繼續踢返自己最佳位置啦
首循環352打反擊係塞得晒d位,琴日戰術大師打433(4231) 對攻open play即刻俾人攻到氣咳
至少james都可以打左咬住包皮先
我都唔覺馬有咩態
呢個係擺法基於我地覺得馬災=廢lin
但蘇蛇覺得馬災=包皮 打反擊唔會唔出佢
變左下場生死戰

留名等睇想博和最後出線歐霸
睇怕都係,死守跟住最後輸死球
次次一場定生死都係柒㗎啦
冇期望
其實唔用 fred 邊個負責跑?
話咩有黃牌唔換呢D 事後孔明邊個唔識講
唔好侮辱hea碧
Hea碧雖hea
但做到好多嘢
換馬迪出黎 我諗會更快捱唔住
法碧躝未?
死垃圾曼對土狗都輸就出局啦,捉到鹿都唔識脫角, 比你下一輪出到線未又係要對皇巴拜, 專心踢歐霸搏歐聯位算啦。

聯賽就睇落以為好樂觀,根本加陣批人腳已經被蘇b 用到盡,黎緊多傷就已經會崩盤,但根本唔撚做輪換
vdb 囉
馬後炮實贏,馬仔入咗佢就變戰術大師
琴晚SOB 真係無咩好屌
場上表現其實交哂貨,有 D 運仔 2:1 左
巴黎應該死九成
講咩排陣保守D 好,講到好似守就一定會 0:0

走空哂係閘定防中問題
蘇教防守係塞哂中間擋波唔駛mark人?
防守係好咗但真係唔駛再true?
VDB 做到 fred 防守既工作
算啦當我唔識波
咁我寧願出局算
今季賽程密到癡線 專心本土算啦
今年隊隊都柒 有機會俾蘇蛇開齋捧杯
擺明係awb positioning 問題啦下話
條友跟波走去中間唔係第一次

你真心覺得係蘇sir 教佢去走入中間?
個人派膠同執防守體系兩回事喎
專心聯賽都唔覺會表現穩定
做唔到ga,勝在夠勤力coverage 唔會差太遠囉
根本無論進攻同防守戰術,由敢師末期去到宜家sob都完全冇變過(地廢)
我真係好想知領隊教練團分工係點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞