[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
Speaking after the final whistle, a disappointed Solskjaer confirmed Rashford is struggling with a shoulder injury that will require medical attention. 

“It’s just niggling him, that shoulder injury,”
 the manager told BT Sport. 

“Let’s see how quickly he can recover. Let’s hope he can be ready for the West Ham game. But we don’t know.”

球王福安心休養啦
睇番似玩野評分多過盲撐
下次我再睇清楚d 西走多d呢d record
唔係仲諗住叫佢作客西咸掛
比佢休息留力對RB啦
佢呢幾場好過馬啦馬傷好過佢傷
佢都休息
仲可以出邊個唔通靠馬狗占士
正路真係出馬仔同綠木
卡叔停賽,福仔就比佢休息下啦
好似唔係真係咁多
上場失左比修咸印象流左sor

打巴黎有練下死球 班矮仔邊夠我地頂
首次名出線分別點會唔大丫
如果唔係都唔使隊隊爭餐懵
就係對強隊偷雞拎到分先有歐聯踢
佢知唔知呢樣架
可能so9想再對拜仁呢
馬災空門飛機 單刀射龍門
卡叔個球入左
根本PSG就唔會有機會贏
隊波由摩佬上任之後就係對強隊泊大巴
如果隊波真係要上翻歐洲列強 唔試吓同強隊鬥攻真係唔得
琴晚場波反映出同比自己強既對手鬥攻都唔輸蝕
係把握唔到機會

反正今季1:6又輸過 無咩接受唔到
次名出線 疤/拜/鍠/膠柏/多
卡叔個球都叫笠射要技巧
馬災個兩球解釋唔到點解可以咁差
摩佬個陣扮明和到就算 贏係bonus
依家隊波係想贏但又怕輸 踢到綁手綁腳
越諗越唔憤氣
睇埋其他組,9分做到榜首添喇
有乜理由手執9分都有機會出局
輸比隊魚腩
出局都抵撚死
隔離直頭6分都出到線
Ig單嘢搞到要停賽?
留意到馬狗自從歐霸個期換左對全黑波boot後
腳風就閪哂了
以前分別就大 宜家就算啦
強如鍠疤拜蛆都成日鳩下鳩下 次名出線
鬼叫輸比隊google隊咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞