[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
宜家三隊同分,係計三隊既對賽成績

曼 三場 贏左兩場 6分 得失球+4

PSG 四場 贏左兩場6分 得失球 +1

RB 三場 贏得一場 3分 得失球-5

所以三隊同分係我地排第一
蘇蛇風火輪

抽簽結果唔樂觀 → 贏哂psg rb以為有希望 → 輸俾火雞 psg又失望返 → 最尾對rb會點呢
冇upxxxxxxx 應該會好啲
我地冇fred
作客蘇蛇應該保守用麥湯馬迪,落後就收馬迪換vdb搏命
可能出奇地用mctom 搭 vdb呢
不過應該都冇可能發生
rb冇psg反擊打得咁快
出馬迪都ok
老實講正前放豬腦 包皮 賓耶 仲未計電話佬
打翼 都係包皮電話佬爭 仲有高文dembele
講做柱等入球機器又未到最勁 做助攻翼又未係最勁
仲好意思有正選踢 我諗係得曼迷先會迷馬
我睇google都排PSG首名曼次喎
睇返b組 鍠得失球好過SHak但都當排第3
似係當下輪全部0:0 咁排

同樣道理係H組,3隊同分下互對成績
曼係失最少分,所以排第一
官網曼排第一
有片話fred出左去之後般喝鳩蘇sir要換人 真唔真
都無所謂啦,下場唔輸就出線,起碼掌握係自己度先
曼贏PSG 贏 PSG首名
先計對賽
同理, 曼輸PSG輸, 萊比錫首名, PSG次名
如果係以前既winning,我懷疑佢狀態安定度係得1(9係最高)
歐國聯靠佢已經食咗屎咁
李城呢
講真曼聯仲要靠馬同普踢波,唔會拎到冠軍,講真你一時就球皇級表現,一時就廢撚到隱晒形,打psg 果兩球chance 你唔入中龍都好,兩球都射到咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞