[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
感應器嘅磁通量改變影響表現
玩咩普係佢話要簽
馬傳中嗰球應該有0.9幾上半場得0.2幾
淨低就卡雲尼中柱同馬補射
其實個球得0.39,俾人封晒

想問下有無獌狗衫
就聖誕
原來因為一件小事
摩狗咁樣公開叫個球員走
唔怪得比人炒
https://twitter.com/utdreport/status/1334524908597112834?s=19
足總一話唔俾買歐洲u18幼幼
就即刻揾b隊
佢縱橫球壇咁多年 教落點都知邊d人成唔成到材既
最on9係屌鳩p6 輸波upload hehehaha片 老實真係輸左波點會照up
fm 衞星球會

當年唔係有隊安特惠普
董球皇過到去都做到神射手
淨係睇呢張圖 佢係咪覺得福應該一拎球就直接射 呢一刻完全冇人阻住射程
Fred既助攻又比福狗食撚左

Fred 球波俾細力咗少少,福拎到個陣對面已經到

呢個時候telles 竟然向自己龍門方向散步,搞到對面右閘可以番去防福
唔計個右閘 福狗抬頭已經至場3個人喺佢視線範圍內啦
然後又有兩個返緊入禁區
如果telles拉走到個右閘 福最多咪由1扭6變1扭5
呢球嚟講 成個過程telles有冇overlap根本唔係大問題
telles overlap 可以俾多個選擇福
同埋呢球vdb 插入都慢咗少少,呢一刻就應該要斜插,佢等咗一秒

福呢一刻斬去後柱已經好大機會,佢推入人堆一定係錯,但唔代表其他人決定冇錯/冇進步空間

Fred塞俾福頭時,人哋前面有3個對住我哋5個(最後有個冇入鏡嘅AWB)
仲未計人哋禁區頂同17號都可能參與進攻
你講嘅情況係因為粒波就嚟到福時
嗰3個入面有2個選擇咗回防返禁區頂(福1打5中嘅其中2個)
如果嗰2個進取啲唔回防到禁區頂而telles上去overlap
一反擊就3打4,Fred+AWB+慢過隻龜嘅馬迪+行緊上右路準備幫手進攻嘅般奴

你要求telles喺粒波傳到俾福到推中間呢大約兩秒嘅時間見到修前面嗰2個返嚟回防再作出正確判斷
再由企定定加速疾衝18碼去K角位等福見到佢overlap
我會覺得呢個係一個有風險嘅賭博
除非下半場最後幾分鐘
我唔覺得佢唔overlap有咩大問題
只係進取同保守嘅問題
教練簽一個球員之前基本上只會睇到佢嘅硬件,咁事實上普巴嘅硬件真係好高,有身型有高度,仲要係佢嘅高度下有唔錯嘅小技術,有長傳。

面daddy簽普巴嘅時候都expect 佢可以做到林柏特。如果單睇硬件,普做到有突,但邊個估到佢其他問題可以咁大單係回防懶已經喺4-2-3-1入面唔work。仲未計埸後花邊新聞極多依啲影響軍心嘅問題。
車玩衛星球會玩到出神入化
可以學野
玩到俾人BAN轉會
好凍
不過第一次走係咩事?同費sir唔啱?
無出場機會掛 同埋當年SAF打442
兩隻cm要攻守兼備 普巴點打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞