[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
so9 ma9 同result 都有人比10分喎
所以兩個都有盲反盲撐
但好明顯sob少d咁解
Sob今季其實好撚正面 太高估對波 以為班友仔可以對攻 點知往往出事

你見上季352守守下 打強隊都成日執到雞

今季
隊波由摩佬上任之後就係對強隊泊大巴
如果隊波真係要上翻歐洲列強 唔試吓同強隊鬥攻真係唔得
琴晚場波反映出同比自己強既對手鬥攻都唔輸蝕
係把握唔到機會

反正今季1:6又輸過 無咩接受唔到

10年國米靠泊大巴拎歐聯
下體泊大巴入兩次決賽
對疤 報返前年八強嘅仇
拜狗係 so9 私家雞 未驚過
鍠狗真到線先講啦
另外兩隊仲撚廢過rb
初初黎個對粉紅boot幾旺佢
國米都十年啦 而家條防線又唔係穩
積分榜有道唔明
同得9分
明明對賽輸晒俾第2位巴黎
點解呢一刻我哋仲排緊榜首嘅?
邊一組?
Firmed?
真 都唔知對全黑係nike定轉左brand腳風差到

痴線,基佬勁撚到,馬狗真係好西廢呀
對賽一勝一負 打和
之後睇得失球
記得當年拿玻里12分出局
對賽計唔計埋比數
唔係我曼輸左場俾google隊
呢組都有可能出現12分出局
巴1:2曼
曼1:3巴

多我哋一粒作客入球
巴黎應該對賽贏我哋?
何解呢一刻排第2
Points in head-to-head matches among tied teams;
Goal difference in head-to-head matches among tied teams;
Goals scored in head-to-head matches among tied teams;
Away goals scored in head-to-head matches among tied teams;
Goal difference in all group matches;
Goals scored in all group matches;

就咁計對賽成績 唔計入球
其實應唔應該同有冇辦法screen走d 咁極端既盲撐盲反分?
正常評分統計應該頭尾唔計, M子應該有做

好似跳水咁7個人評分, 剩係計中間3個唔計頭2尾2, 5個評分就唔計頭尾
都唔可以話唔關事, 摩佬擺明唔用, 嗰兩年完全無進步過
班大帝打少個都唔會行多步
好似話教到隊波唔識進攻
著11號又話要有9號先識踢
有9號著又話要打中間先識踢
打中間打又點撚樣阿洗唔洗做埋so9個位先識踢阿
16歐國杯有入選咪又係冇貨交
好似出唔到3中堅?全部都文員
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞