[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
如果想加多個中場出vdb 算啦
24小時mon post
無波see
費sir 時期打右閘,踢得唔錯,跑得好快
但我覺得鍾斯當年勁d,又硬又快,打中堅都夠膽中間爆上去,有d似而家upamecano
福有輕傷就咪格硬出啦出綠木馬兩個打把
留返福卡雲尼對rb博命
邊場波?
屎波係打閘唔夠大細孖嚟, 中堅又廢過伊雲斯同鍾斯
誇張咗, 屎波中堅一定好過伊雲斯宗師
伊雲斯08/09+12/13呢兩季都打得ok喎, 鍾斯未成日傷之前起碼標波同帶波殺上去都勁過屎波啦
11/12 上半季史波係正選右閘黎
11/12 就係伊雲斯拍鍾斯打中堅,逼咗史波去右閘
嗰陣諗住未來幾年就係咁
Rafael Jones Evans Evra
屎波踢足曼聯10年加埋三百幾場總有理由

少傷身體質素好, 有制空力, 簡單一腳清穩陣

不過而家大球會中堅要有埋腳法就變得唔啱用

伊雲斯踢中游班都有能力, 宗師睇唔到佢有咩特別, 未踢得起又傷好難頂
屎波踢足曼聯十年所以曼聯咪接近閪足咁耐囉 佢進攻啲傳波帶波都廢撚時提, 連防守都一尾淨係識行住退後 鍾斯起碼殺波好過佢
佢進攻得簡單大腳清, 仲要有時清出界

不過點都好過宗師, 起碼長期keep住出到場先, 宗師條傷病list嚇撚死人, 出唔到場踢到簡拿華路咁都無用
屎波衰在遲咗20年出世
如果佢9X 年出道應該係一線中堅,又高大又快,好撚屈
當年唔使中堅build from back,對手又唔會超high press,佢弱點唔會咁大影響
咁大家標準唔同 我睇重佢出場踢出嚟嘅表現, 屎波場場出到但係踢閪波真係不了
佢踢右閘睇到我嘔血
基本功又差
傳腳波都唔撚掂
佢防守我都覺得唔入流喎, 單對單永遠淨係退後, 高波成日都係撳住人先頂到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞