[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
咁巴打你應該印你好想佢走既球員
無乜邊個好想佢走 寧願佢有進步

但我有普巴
馬仔能力係有嘅, 不過踢波心態浪費佢天賦, 恨鐵不成鋼

有天賦有潛能,但潛能兌現唔到做才能既,你有幾高潛能都冇用
仲有,去到佢呢個年紀都仲係俾人評價做高潛能高天賦球員既,佢其實要好好反省下自己

簡直係浪費天賦
早兩季換金章安都仲食到尾水,人哋而家回塘都仲肯跑,走位
De Gea is a doubt for the game against West Ham after showing discomfort from his injury against Southampton during and after the PSG game.
甸軒考牌戰
https://twitter.com/utdarena/status/1334534091409125376?s=21

曼區ching們最鐘意po數據既twitter
撐馬同人嘈交嘈到block 人
連對psg賽後分析都唔做
就算有幾迷馬,開季至今既狀態閪到咁,都應該會忍不住屌馬下嗎

當福數據唔差,但場上既決定做得差都俾人屌既時候,馬踢到咁閪點解可以獨善其身
曼區會然:太老 不了
你可以話佢比其他人脆弱但有消息話佢兩個係fd 嚟歐聯入波都獻畀佢話無影響就假嘅

同埋照你咁講,話佢屌女屌到腳軟都係呢度啲人一直覺得啫事實係點根本唔會知,咁樣唔使討論啦

英超佢一定會撞牆嫁啦,可能歐戰對手未熟佢會好踢啲.....
po 入面球迷屌馬兩球大chance唔入少跑動
個twitter主就話馬係組織上幫好多
加一
輸緊兩粒又點?
仲有半場時間喎
上半場臨完場輸多粒咪仲打擊士氣仲難追和
仲有佢企嗰個位真係追唔到咩?
你睇人哋最前嗰個攞波俾fred awb夾緊時telles都已經包得切
除非係fred般個傳波即刻俾嗰3個修封到打反擊就可能追唔到
仲有個位可以執人哋清出嚟嘅波
駛唔駛叫佢退到返中場線啊
仲有俾多個選擇福頭唔代表唔易俾人打反擊喎
就算福落底telles拉邊出波都容易俾人清出去打反擊啦
出面唔夠人防咪又係出事
修禁區頂是但搵個拉邊telles都會失晒位
況且又唔係overlap完就有big chance
當刻福落底出波個17號都係難追嘅
不如挑戰下宗師同連?

仲有件全新傑斯
召喚 combo
我有件第一季鍾斯
另外J仔 馬狗 hehe mk 全部都冇好下場
正正常常既應該得達叔同馬迪
我理撚得佢幾多跑動,作為一個射手,一場波miss兩個黃金機會係咪抵屌先
佢見到一定肯簽名
如果你搵得到佢
金章早幾季都踢得差過馬喎,點食到水尾法呀ching
抵屌就抵屌架啦一定
只係估唔到utd arena 會迷馬
仲有,佢拎住個世界級前鋒既人工,對佢有多少少要求同期望都好合理啦下嗎?
如果佢狀態閪到咁都可以用跑動多,幫手組織(但又唔係好見佢有幫手做到咩有威脅既攻勢出黎)幫佢去兜,咁樣唔係幫佢,係害咗佢呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞