[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
個個都有料踢國家隊
咁豬腦對鞋邊個挽 咪比馬狗挽囉
講真法國前場有打歐聯嘅都勁撚過馬狗
我諗佢後備挽鞋資格都未必有
屌你老母馬斯亞
今季馬狗 都算多災多難 唔係話幫佢 但如果佢自己可以入番出黎建立返信心打番起咁對佢重有啲期望

如果重係hea下一場又一場 怨天怨地就不如有價好賣 利申 十年迷馬
廢撚左好幾個月, 俾機會其他人好過
仲唔夠多機會?
已經餵左好多球比佢
呢球痴返落黎 再射都夠時間啦
馬狗有10年咁多咩
好撚型
屌佢老母,開季都開咗兩個月,啲狀態都仲可以咁撚差
唉,明明上季都間唔中過到下人同用下左腳入波,把握力都幾好。今季連啲單刀/chance波都唔入,蘇b已經冇雪佢一路都俾佢出都係搵唔到狀態,真係唔知佢搞乜

條友又要call波又要唔準備埋門
你好明顯見到係般奴交完佢先有意識埋門
我諗無曼迷無迷過馬, 第一季真係救左好多球
但上季尾開始on99咁失單刀, 去到法國一樣失,
呢d easy chance 就算回哂塘前鋒都應該必中啦
場波唔係冇機會 係把握唔到 又冇運 卡雲尼嗰球又中楣
馬狗射失交失扭失之後個反應一定係立即企喺度擰頭
你冇牙朗小花level好心就即刻加速追返個波返嚟啦
見到有球卡叔都衝番去回防逼而福馬喺度漫步就火滾
明知包皮泥馬要協防好易拉散防守
而自己又唔係支點嘅材料
屌佢老母失控球權就回防快啲啦
俾機會綠木仲好啦
卡雲尼射個刻

般繼續向前跑,馬就停喺到,性格決左命運

木狗俾佢年齡同身價呃撚咗,佢唔係無potential

但一定唔會係主角去lead條team,福同普都係

全部表現唔穩定無可能擔起隊波
個身價咪又係木狗自製
尼馬專9登係佢面前推tim la
最好笑係馬福都未證明自己係一線就比個一線價錢
屌你底薪減d 加少少bonus 入波先加錢有咁難咩
曼上下成日以為馬福可以係另一個c朗同朗尼做十年主力嘅潛能

齋係表現穩定呢點已經無可能

曼迷肯定無咁諗過, 佢地連朗隊C朗一半都無
講扭波,無進步過甚至退步
講射波,依家得一招推大位cruve
講配合,都係啲隨機彈彈波,完全唔識同閘位配合牽制
講停波,無都算,好似卡叔做下1st touch回傳再走位都好丫
講走位,永無搶點,禁區等波到
講防守,今場好似做下樣咁,完全同隊友無默契跟邊隻
講場上態度,同卡叔對比下都唔洗評論

打每一項都有畫面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞