[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
屌,25萬鎊周薪
都已經25歲,連國家隊常規正選都未做到,踢咗咁多季,印像中都只係拎過一次player of month, 連賽季best eleven都未試過入選(仲有個金童獎既

越睇越覺得佢似係NBA入面果啲完成度低但高天賦既新秀

出年就26,其實踢法應該要定形,成熟,亦開始步入黃金年齡大熟大勇,但如果佢仲搵唔到自己定位鳩下鳩下既,佢就真係浪費咗自己既天賦(當然呢一點教練都有責任)
正常嚟講
我預前鋒會第一時間執rebound
中場先係捕嗰個,除非你會幫手回防
但佢兩樣都唔係
又印象派? hea 碧 唔係hea 碧囉
同埋佢唔係比球迷屌走
Hea碧勁wo,拎件垃圾同佢比?
實會打俾你會offer 平番少少
巴打而家幾錢有咩組合?
hea碧踢曼個陣
成日都係一係幾場唔入波
一係就一場入幾球
就呢球,直頭係要般奴走埋佢個個位
隔離豬腦就算跑得慢都係成場跑 搶點
馬狗就企係到踢前鋒
要球權 但扭波第一季之後唔見哂
要人餵到埋口 但空龍框都唔中

馬狗唔係唔勁 但佢keep住咁嘅踢法同比賽態度
早賣早著
貝碧踢曼聯時點解會留咗hea碧既印象俾球迷真係多得四格好波個作者唔少
我反而好撚揼春
上半場1:1 大家都係有折射-6入
但場面上其實唔算太差 幾球長傳反擊比福都追到
留意返 得福嗰邊追到
而當時中場mctom Fred已經惹緊火
下半場 中場打生打死 亦引到PSG前壓 有機會打反擊
然後兩球咁大好機會 竟然比隻死廢馬兩腳射走哂
屌你老母 有冇睇到中後場撲得幾辛苦 成條防線包位 配合 講真我真係算滿意
但前場咁大曬 度氣一斷 就玩撚完了

左邊般空哂
Hea 碧 停波 背向龍門 都Ok
又拎過英超神射手
要回憶起下半場由有機會領先突然跌落地獄果個過程

上季我都幾支持馬,雖然好似成日好懶但個波一到就靈光一閃有波入咁,但今季睇到佢就燥,懶照舊靈光就無左,尋晚果場失望到透
上場落後緊既時候
仲有班人撐法國幫
第一球其實fake 一下再射已經搞掂
當然講就易
作為佛系前鋒,不走位,不突破,不搶點

群星拱照咁比佢慢慢行都有full chance,成隊就比佢搞彎晒
佢唔肯做後備先走
11-12佢做後備其實球迷算撐佢
好似個季對布力般刷左5球
又有時幾場都入唔到波
淨係痴波踢 要球權
off ball時間懶過閪
尋晚個場守1分都得點解要出4231
打翻佢最愛防反343 出小隻馬咪得
中堅2隻咁慢邊夠對面嚟
攪到下場又要禁鐘仔
馬狗full sprint跑呢球執撚咗啦
先唔好講re唔rebound
走中間空位畀多個option卡叔都要啦
而家要bruno後發先至做埋佢個份已經慢晒
有時都唔怪得福會cup 多兩下
馬呢兩球俾福, 佢可能都會cup 落兩個先射 (cup 得過嘅話)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞