[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
今場和波都夠做So蛇咪又係豬波
UEFA官網同歐聯wiki都係曼榜首
法國人才多到分三隊都可以世盃4強級
蘇蛇慣性絕地求生好似上季爭前四都要拖到最後一場
隔離辛尼特6分出線
條友應該有鋪deadline fighter癮
硬係要搞到好危險
唔係點玩風火輪
我發覺佢都好多傷
般絕對係果啲上場癲狗落場死狗果種球員
又好似真係
當年臨尾絕殺拜仁上咗癮
屌都話未到最後一輪跟字母排
自己開r聯官網standing拉到最落睇下寫咩
If two or more clubs are level on points, alphabetical order is applied based on full club names until teams have played each other twice, at which point the competition regulations are applied.
https://youtu.be/DwtWQpnD45s

三年前嘅今日
lin

出返上季勝利十一人打rb算啦
Shaw換telles
https://youtu.be/NqSe5nzA2bs

睇完呢條片再諗翻起馬狗,個反差大撚到
我諗朗隊傷住踢都跑得多過馬狗

當年對轟,傷住都入個單刀

對雷丁俾個黑鬼比基產到腳指骨折都踢埋個上半場

馬狗冇傷冇病都黑口黑面散步,射空門射失又on99企係度,連讚隊友同say sorry都冇,屌你老母啲團隊精神去哂邊,本身已經唔幫隊友拉空位,無球走動係0
下個禮拜一定係最尾個結果
舒利亞講過好多少傷嘅球員(林伯,阿朗)其實好多時都喺有小傷嘅狀態照踢
某啲球員少少隻腳唔舒服就要唞
走線打歐霸
下年先有歐聯打架嘛
睇到想喊
點解會有人反得落朗隊
直頭睇到滴哂眼淚踢到腳都拗埋,坐一陣又話落翻場,屌你仲要發力爆仲要放直線
9A 真波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞