[馬狗躝] 曼聯終極FF轉會窗暨黑警死全家吹水區[1099]

1001 回覆
10 Like 5 Dislike
蘇b真係一時時
上場對修咸頓就咁果斷換卡叔
今場就唔果斷
換普巴防守唔夠力, 馬迪有機會俾對面搶死, 用b仔就變相放棄中場無人串連

當然呢啲都係如果論, 無人知係點

蘇蛇留fred都唔算係錯, 結果論係今次搏輸咗咁解
就係普巴防守力唔夠,先要入埋matic

- 蘇sir 1.94分, 比輸俾土耳其google 隊個場仲要低0.03

- 雖然失3球, 但龍門+防線全部人都合格, 證明防守表現其實唔太差
- Telles 開季以來暫時未試過唔合格
- 拎紅牌嘅Fred 一如預期低分, 3.65 係全季第二低, 僅高過對熱個場 (個場佢半場後備入替)
- Man mark 尼馬仲可以成場唔食牌嘅麥湯係今場MOTM

- 馬仔毫無疑問地當選最佳戰犯, 近5場有4場拎全場最低分, 剩番個場病咗冇出, 真係屌佢老母
- 馬仔1.02分係佢開季以來最低, 亦係全隊開季以來第三低 (僅次對熱個場嘅普巴同麥龜)
- Bruno 同 Fred 一樣都係近5場第一次唔合格
- Cavani 連續5場合格, 表現穩定地好, 其他進攻球員最多都係連續4場合格

- Overall 其實拉勻係合格, 但Final Result 只得1.33分, 證明1:3 呢個比數反映唔到比賽表現
- Overall 同Final Result 相差4分亦係開季以來最高
尋日好果斷咁唔換走Fred
蘇蛇個分有無低到咁
幾時開始防中上半場食牌,下半場就要即換,仲要踢得幾好
同埋曼而家set play真係好撚屎 防守定進攻都係
今季失幾多死球唔洗講啦
琴晚進攻人地華拉堤mark麥湯都做唔到咩威脅
又唔係冇人出波 冇人頂波 唔撚明點解死球咁屎
麥湯嗰球任佢頂都頂得咁差
因為最後結果係紅牌+輸波
單睇攻勢好似幾好
但諗返佢覺得自己同psg同grade 可以對攻, 有d太有自信
雖然psg後防都性感, 但明明可以0-0 保守d (例如352, 或者深度防守既451)
馬仔失左2球, 但psg 又何況唔係有幾球自己on9 射斜高出再比ddg 神救咩

我地上場泊大巴已經零封psg (馬仔og), 點解今場要咁博

今季失咗好多死球咩
除咗上場對修球角球仲有邊球?

進攻就同意係廢嘅, 不過尋日已經算頂贏得多
原來福狗射手榜第一
終於勁過c朗
但psg 又何況唔係有幾球自己on9 射斜高出再比ddg 神救咩

60分鐘前真係冇 所以我會咁睇
1-60分鐘: 7分
60-90分鐘: 2分

拉勻4分到啦
做underdog 求1分出線咪好 其實最柒係落後1-2仲想反cup換走awb結果輸多粒 對賽成續都輸埋俾鈀
屌佢老母 對土耳其果場和左都好啦
而家瀨撚哂野啦
你姐 咁你咪投4分囉
可能蘇b忘記左歐聯係計對賽先過得失球
佢唔知1:2同1:3係差好遠
佈置同臨場都有D 賠了夫人 (出線) 又折兵 (ford fred)

唯一讚so9 係終於有人改到福打右 (連續2場歐聯), 相對無咁獨
Btw,得失球似乎唔係關鍵
大巴黎最尾一場贏硬,即係我地尾場要贏先有機會同大巴黎計對賽,都係首名次名分別姐
最重要既係,無論首名次名,都係16強止步架啦
除非鈀輸俾土耳其野 唔係都冇咩大分別 依家都係下場1分夠出線 但成件事真係好柒 打少個仲學人擺大個頭
對賽唔係關鍵先真
想壓上去攻應該留個快嘅後衛防反擊啦 點知換走AWB
其實尋日d失頭兩球,死守都可能會失
唔係我曼谷撚哂上去 跟住俾人打反擊
兩球都係人地遠射再負碌彈彈下入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞