有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
真係慘本來仲好似好威要講公義家下淪落都要同黑社會對比 得啦你咪法官囉你咪法律囉你話連打人都算唔上咪算唔上囉。

先撩者賤就冇問題嘅,但係點解決賤呢個問題咪就係問題囉。仲要係你呢種垃圾滿口公義,其實同班垃圾黑社會一樣。

依家上網有閪人識你咩,咁撚慘連上網都唔敢講。你講到咁撚公義咁撚偉大,點知就唔講得出匿名都講唔出。

有隻狗對你吠你係咪對隻狗吠啊傻閪 自貶身價。
我唔係法官大人 但唔我只係睇唔過眼 台灣大部份人都支持外賣仔 反而抗爭緊嘅香港人支持西女人

同埋提醒你連登個註冊email有你個人資料 黑警要起你底好簡單

你話有隻狗對你吠係咪對返隻狗吠 因為今次個情況係人同人 所以你依個舉例唔成立
第一日上child登?
台灣大部份人,真係中國人好鍾意用呢啲 term。即係你唔係香港人,定係你無抗爭?定係你係台灣人?

你覺得所謂大部份台灣人支持就一定係啱嘅 所以咪話你法官大人囉,你啱晒㗎喇你就係公義你就係真理。

淨係睇到自己咁撚高,呢頭就講到公義點撚樣重要,嗰頭就原來怕死黑警。

狗對你吠同一個人對你吠有咩分別啊?我就咁睇你睇唔出喎?
上有線搵吳天海位英雄
你𣎴如自己去ptt 睇吓人地台灣人點講先

咁如果真係比黑警起到係咪你代你入去坐?

我一直同你理性討論緊 你就不斷人身攻擊 邊個係狗高下立見啦

同埋建議你返去睇吓你第一個留言負皮多定正皮多先啦
怕你睇唔到
唔郁手正藍絲賤種死港奴
有時睇野唔好咁表面 只會比人睇到你幾低b
出手就係錯? 你試下比人精精虐待先講野啦屌
我點解要睇人哋點講?你自己唔識判斷你要睇人哋有啲乜嘢想法?
你講到你咁撚公義你怕咩入去坐啊?正義都喺晒你嗰邊啦?
法官大人一定會考慮埋情理㗎嘛。你覺得你理性討論緊呀?
請問我用咩人身攻擊呢?正負皮關我咩事?你睇正負皮做人㗎?
原來唔郁手就係藍絲賤種港奴,真係唔知你郁過幾多次手呢。
係扣留啲嘢一陣最後先比
你應該理解唔到文章
我咁樣都唔叫理性討論? 又係你自己唔信台灣人大部份支持外賣仔 我叫你去睇吓人哋點講 你又問點解要睇人哋點講 ?

淨係你依句咁公義怕咩入去坐 已經睇得出你係藍屍

算啦同你呢隻藍屍狗都玩夠 反正你都開始有啲語無倫次 藍屍水平係咁上下
叫號
屌!
唔叫號
屌!
閪女人
好撚心你啦就算全台灣人支持乜嘢,關我咩事?我有我諗法同主張。
不過我都唔知道原來有成二千萬人討論而你亦都睇晒二千萬人嘅留言囉。

原來因為公義怕咩入去坐就係藍絲,屌你老母你出手打人如果要入去坐係抵撚死呀懵撚。
真正為公義入去坐嘅全世界都會為佢唔開心,擔心同希望佢哋盡快出嚟。

但係你,就差啲囉 你條撚樣無視法紀用暴力對待別人就係應該坐。
人哋為香港自由民主努力,就全部都唔應該坐你識得分未啊?

一方面就話人哋人身攻擊而家就話人地係狗 中國人真係好撚叻自欺欺人。
係啦啱啦你咁做自欺欺人就啱㗎喇。

藍絲咪最撚鍾意用暴力解決問題囉,知道未啊周處。
咪係,有啲店員咁忙,你報完佢都係唔記得嫁啦
曲肯叔叔好食
可能叫外賣條友都知呢間鋪閪先搵個外賣仔去攞
餐廳同外賣
每單計
係合作關係 又唔係受你薪
係度恰鳩外賣仔
香港人 上面成班狗眼
淨係識執人口水尾 人笑你又笑
次次去幫佢送外賣
食緊一半雞先
台仔仲未起到底咁廢
香港就係有好多呢啲鵪鶉
台灣炸雞真係好好食
曲肯冇食過,食過間叫爆Q
好撚正 又平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞