有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
明明就一人讓一步就無事
台灣小店係咁上下架喎
個post好撚多小朋友狗眼看人低
出黎社會做多幾年野轉多幾份工
分分鐘你都想做外賣仔
玩車同事有幾個得閒都做 搵多d
呢個時勢 搵多d錢真係會安心d
我可以大聲講
睇唔起外賣仔個班全撚部都係唔成熟
邊有呢句
條女會知no嫁嘛,
嗌完no個外賣仔先埋黎,再對no,啱就俾佢

條女根本就戇鳩要人報no先

不過台灣人都幾煩
香港理撚得你,外賣仔好店員又好,外賣仔一黎到就心急show no俾店員睇,店員唔鳩理每次包好都會嗌no, 總之要快。 邊似台灣人咁柒煩,邊個嗌先都要鬥
改個名又一條好漢啦
rich
咪玩啦頂你
咁你咪講個地址出黎我地約個時間見面,睇下我打完你之後我係咪on9?
講起外賣 我諗起n年前吃過一次直頭唔找錢俾我要我問番佢拎
唔好話人睇唔起外賣仔 一係就燥狂咁踢度門 問佢踢乜撚野唔識禁鐘架佢話無人應 講緊前後5秒
有啲餐廳會覺得你催佢做野
條八婆咁撚閪條仔行過去講完都好地地 個阿嬸死都要屌鳩兩句先得
我覺得佢係習慣左寸下人
本身好地地講完號碼已經無事
幾年前暑假都做過兩個月外賣仔,有啲舖頭啲死人態度真係想炳佢老母,香港地啲舖頭多數都地方淺窄.有時企係間舖入面等又驚阻住人做生意,企出間舖出面等啲撚樣又話你好周圍走唔知去咗邊。一係就話你唔着制服點知你係咪員工,屌你老母有單號架嘛懵撚,我着住制服冇單去攞野食你都唔撚比我啦。呢啲柒頭真係當正啲外賣仔打佢工咁撚樣合作關係嚟架咋,唔撚係你下靶位嚟架
個覺得係個男嘅腦殘
正面同佢嘈最on9

要搞野咪第日做客叫外賣
先慢慢玩啦,玩幾次
佢成間鋪無人幫襯啦
擺到明之前都有受過氣啦 佢話呢間最閪呀 今次唔郁手下次都係打鳩佢
閪就可以打鳩人扔嘢
重咁多人撐
連登真係好多人心智未成熟
你心智最成熟喇
有咩問題咪四四六六大家刷掂去囉 搞咩抗爭姐?
你都痴線
如果有堆燥底mk
郁啲就覺得人閪,你係咪又支持佢哋打鳩個老細
同埋唔好咁簡單化將抗爭拉埋講好冇
唔通你覺得條友打人扔嘢背後合理性可以拉埋反修例成件事咩

得罪講句你心智真係唔成熟喎
你拉去燥底mk同個外賣仔黎比唔俾人拉去抗爭黎講?
想搵燥底mk個形象同化去個外賣仔度? 你都幾黑心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞