有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
https://www.facebook.com/ybuchicken/

btw睇fb就見到
好多外賣師屌話去過呢間野
lm

有其他外賣仔話自己之前報又被個老闆娘屌喎
點都係出手個個柒比人閪就出手 幾多歲
外賣師真係低學歷eq低先有資格做
Never say no to Panda.
打得呢啲工都係垃圾,你expect佢有修養?
正常應該要點?到左就講號碼先?
唔好搭我膊頭2.0?
D女人只要無人睇到 咩野說話都UP 得出

佢諗住激下你 十次有九次無所謂
終於撞到果一次 真接比人打

條友肯定留哂力, 認真打 佢入左醫院啦
你的包裹已被炸毀
Just you know why...
個到係台灣,唔係香港
香港d 19地方要個個都係綿羊,先會話出手就唔岩

遲下你班柒頭俾國安禁住強姦都咪咁多怨言
有冇專業熊貓/袋鼠師講下拎餐流程應該係點睇完都唔係好明邊個唔岩
講號碼係正常做法
不過有時店家太忙 無謂去阻佢做野
反正佢收到單 知要整外賣 見外賣仔黎左 整完自然會叫你扲
借一借位

有冇手足知道兩星期前嗰位墮樓手足嘅情況依家點?
https://lih.kg/2304438
態度點閪都照做撚完真係得香港人先做得出 平時做開狗仲要同人講
痴線
好撚慘
佢閪你可以唔做,出手就係戇鳩。人地閪就出手我諗你打到天黑都未返到屋企。如是唔出手就叫做狗,咁你做人呢個例拜出過幾多次手?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞