有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
你會咁諗係因為你真係睇唔起外賣仔
閱讀理解攞F? 咁又難怪 你炒股搵食唔洗讀書
靜睇數字做人咁你同外賣仔搵食方式都差無幾
支持。。屌柒店主 反枱
外賣仔多謝我都嚟唔切啦,琴日先醒咗$50貼士俾佢。
你呢啲傻閪畫下公仔 隊下草就唔使讀書啦,學位都多過你啦懵撚,唔係諗住自己份工係專業啊?
你畫畫咋,扮晒魚蝦蟹
我唔會再覆你,唔好晒鳩我時間
即係伯母房外面有18個人排緊隊拎哂籌
伯母:取餐囉
咁18個人同時衝入去取餐
仲多左個產業添
可以開賭
外賣仔做得好
條臭閪咩事都冇
香港外賣店家講num d人就尼拎 台灣唔同?
咪戇鳩
台灣強姦都可以比錢解決
打交咁撚少事使撚坐咩
間野睇黎收更皮了
今日退一步 永世比人恰
忍忍忍咩都忍
做外賣仔都唔得醒目咁又係,醒目都唔做外賣仔啦(肯定俾連登仔屌)
屌你坐係度人地鬼知你想做咩,間鋪一睇就知無人手招呼你啦。香港人明明入茶記如果無侍應埋黎,係主動叫侍應過黎架,以個外賣仔行為,入撚到香港茶記,坐到收工都無人理佢啦。

睇下香港班南亞外賣佬點解做到風生水起,香港個班就屌晒鬼,(香港人:我幫你送餐,係俾錢你賺,我係你老闆)
呢個世界就係唔公平㗎啦
你有錢到唔洗做咪大大聲囉
你唔係含住條金鎖匙出世就係要受氣㗎啦
一係你就白手興家唔洗受人氣
就係囉 有時啲人講嘢閪咪屌佢兩句算 唔洗郁手
Lunch for
睇返D資料好明顯呢間野唔係第一次玩鳩人
之前有人報過號都俾老闆娘屌
咁今次咪唔報直接等佢叫囉
我失業做過一排步兵
試過問左有冇,佢話整緊
去埋廁所買埋野飲返黎等左好耐唔見佢叫
再問佢話冇出到單
之後仲要屌柒我搞事
我都嬲撚到直接走
個客仲俾個?我
我照同佢講返咩事
原來果晚成個系統壞撚左
不過你實話我做外賣仔一定低學歷唔醒目先會俾人屌嫁啦
電視直播

有冇睇片?一個客都冇
無人手招呼
我唔會屌你架你做返自己應做既事,無人會話你錯,屌你既你可以俾佢睇返單,屌返佢轉頭,道理係你呢邊。
呢件事就外賣仔唔出聲,錯鳩梗。有人話之前有人出聲被叫去等,佢當時就可以上網屌啦,無人會話個老闆啱。
係香港人習慣左幫弱勢,事件都唔理就屌左先。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞