有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
吓你上網係求輸贏㗎?Sorry 我係咪誤會咗呢度係邊度?呢度有冇裁判㗎? 定係邊到有錢收?

我有人生攻擊你咩?你話叫美國佬幫手你話為咗當奴侵喊出嚟,完全係事實喎。過去一年黑警比咗幾多閪面你?你有無打到其中一個喊出嚟?

如果你係怕佢條鐵唔郁手,但係就唔怕我重要打到我喊咁好明顯你只係欺善怕惡。講到自己點撚威改變唔到你本性架喎?

你要屌我老母我問你攞碌鳩嚟睇下先有問題咩?仲有後生女唔屌屌老閪,笑柒你好撚正常喎,重要係你主動要屌我老母?

係咪畀人講中你係同藍絲一樣嘅中國人好難聽呀?藍絲就係要打要殺要贏。有時一個人唔明白自己醜惡到真正了解自己嘅醜惡係好辛苦。我明白嘅。
乜我有講過我係善?(善咩?)我有講過我唔係懦夫咩? 原來係唔係懦夫上網就決定㗎啦,咁我睇你嘅網上戰績都唔知講咩好。

我打咁多嘢係幫你老母教仔咋,呢度冇評判判邊個贏同輸嘅傻閪

你咪繼續唔使面對現實囉,你可以繼續逃避你同藍絲一撚樣只識欺善怕惡同埋崇尚暴力嘅中國人。

我敢認㗎我真係唔夠打架,所以我咪唔會咁戇鳩下推暴力囉 呢個世界唔係我鍾意點就點㗎,呢刻我死撚咗都唔會改變世界任何嘢㗎。

不過我幫你更加認識你自己,我都安慰晒。 DNA 係點無得改寫。
你係咪想講廢拉?
出手就係戇鳩
你瞓撚咗成年?講嘢咁撚似柒婆藍絲?

有咩都要坐低同政府慢慢傾出手就唔啱
對啊 這間店就我態度最差 同個女店員講一鳩樣 唔死都冇撚用
明明香港人憎黑警就係因為黑警藍絲出手打人先,重要無後果
手足獅鳥正當性都係呢度 就係還擊啲出手嘅人

依家演變到邊個出手邊個係啱
咁到底黑警打市民有咩錯

點解依家好似變到你哋想做黑警嗰邊
根據你哋logic,你哋係應該叫個閪女人還手打到個外賣仔仆街
而唔係撐個外賣仔打人囉

咁到底抗暴係為咗令自己變成打人嗰邊
定係抵擋唔正當嘅武力呢

還手就天經地義
無理出手就係唔啱
出手同還手根本唔係同一樣嘢
條八婆抵俾人兜巴星
用香港人去理解台灣人
真係得淡笑
香港人同支那仔 同化得7788
咩意思
好多餐廳一入去已經趕你走叫你等陣。
有啲喺門口講單no.,一樣唔理你,聽都未聽清楚就話未有呀 。
好多仆街餐廳。
我爬過下facebook 既留言
同行話講number問佢又有骨咁話咪得 坐係度又問點解唔講number
唔知個閪婆係咪以為個個都係佢肚入面蟲
下次去大家樂取餐區同個staff 講自己咩number
''先撩者賤''四隻字都可以令你好撚滾動,你個腦正常極都有限

人哋喺法理情理兩邊討論,分埋一、二論點咁講,你又唔肯跟住討論,講到情理你就講番法理,講緊外賣仔你又講抗爭者,問你有冇打中女店員你就去講個外賣仔同死黑警一樣,又要避又要威,又話法官大人又話好撚滾動

咁你快啲滾動啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞