有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
呢間野比人屌開 事發前都有人屌
同埋條片 店個邊放既
Cut走晒開頭啦
餐廳職員當自己係外賣師老闆
應該係典型連登小學雞
條西女人,老闆娘黎
好多當地人話西開
我唔知個送餐系統點玩法。

但係就咁睇,得一個熊貓人等緊。
會18個人衝出來嗎?

我覺得係個女人冇品,歧視熊貓人送外賣賺得少身份地位低,講野態度不客氣
問緊你呀,俾人指住個頭點會有咩反應呀
2條友係咪向流岷師表致敬,,..
你講取餐我咪報號lo
你唔報號我點知取餐呀..
巴士嗰單最on9係個男仔仲話唔追究
靈異17人
咁你一定好撚忙,閪9你你就打柒人
講唔過啦又要話邏輯問題 係喎,唔應該話敢做唔敢認,應該話有晒證據你地都唔認。明明有晒片出晒手仲要話冇出手冇打人。

我問你有冇出過手,就係想知你有冇面對過閪面你有冇出手打人呀?人哋閪口閪面關社會公義咩事?定係你邏輯有問題?

你見到社會不公而當然出手,但係呢單好明顯就係兩個傻閪無聊。你又會拉到去講啞忍社會公義。

原來人哋對你閪面你出手打人就係叫做得啱叫做有社會公義。 仲要咁大聲話我覺得佢冇做錯。
條女意思係話,好撚多人黎等的話,我點知你地點左餐未
不過見到間店根本冇其他人等緊,得返外賣仔
間店收到ORDER熊貓外賣,又得一個外賣仔
份餐唔係佢,係邊撚個?擺名玩鳩佢啦
死死地氣笑住SAYSORRY
再上連登開POST話自己EQ高
有冇睇對話
之前嗌號碼俾條八婆叫佢嗌取餐
到而家嗌取餐又俾條八婆叫佢嗌號碼
我試過兩張單準備好,黎羅外賣嘅次序調轉到,唔講number肯定會比錯。
連登仔話條友好聰明,唔出手係正確做法嫁
點知又比人打又唔追究,現實連登仔囉
又唔敢同人打又怕野官飛
你咁撚搞笑嘅先係你吹水話見着我俾人指住個頭。問你邊度見到啦原來就係鳩噏。

好可惜咁耐都冇俾人指住個頭囉。 所以先問你幾時發生過等我回憶下。打少啲飛機啦傻閪,網上凶狠,做就碌撚。

仲有你喺街度見到啲狗追住你黎吠你係咪每隻都停係到吠佢呀?
閣下有幾多案底?0?咪又得把口
網上講到自己有幾威 現實又縮埋一舊
香港人最怕就係惹事生非 畀人恰咪扮睇唔到
再阿Q精神話自己EQ高 心裡安慰自己覺得自己比人有文化
你開每個兇狠既人睇返佢地係連登打過咩咪知道佢地係咪言行一樣定網上兇狠囉
但香港人講嘢幾直
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞