有片!女店員態度差 熊貓外送員暴走怒甩「餐點」被解僱

366 回覆
416 Like 7 Dislike
至於此次事件的行為糾紛,因現場人員已驗傷並備案,總部將依照外送員後續整體行為,斟酌決議是否交於法律途徑。
咁真係好慘
讓外送員氣到將手中餐店砸向她 邊撚到有打佢
台灣幾乎全網都支持個外賣仔 仲成堆人去間野洗負評到一星 咁都柒出完氣仲咁威喎
唔怪得班黑警可以講到對示威者用最低武力
哈哈,無閪屌要屌我老母呀?你碌鳩幾大先。嘻嘻!
台灣果邊好多人都撐外賣仔
估唔到香港呢方屌番轉頭嘅人都唔少
典型台灣人
典型支那人
典型香港人
其實套邊個都講得通...

除咗典型日本人之外
睇完依個post就知點解香港做服務行業會比人當狗咁撚 雖然話人工包一定程度受氣 個外賣仔態度好地地 個西女人咁撚串 竟然有香港人睇完條片係撐個閪女人
所以話香港人幾好恰 永遠動口不動手
留意返 如果黑警真係使用最低武力 例如大力捉實犯罪者防止反抗係無問題 只不過依家黑警用警棍扑頭已經唔係最低武力
精人出口笨人出手
條仔打重力d比人拉 d網民會幫佢出獄?
香港一街都閪人 下下出手點出社會做野
咁聰明有文化香港人係點?
比人串到上心口仲笑笑口咁吞左佢
的確係聰明做法
呢樣真係駁唔到 成日固有觀點話出手先就衰
但有幾多單真係會有手尾跟 其實大多數事件和解調停完就算
分分鐘你同學都係外賣仔
好波
依d思維真係要改下
唔想下一代咁撚軟弱
香港人係比起其他民族我特別和平理性
上次香港有條友比人推出馬路差D比巴士撞死又係咁講
精人出口笨人出手
台灣打人會鬼坐監咩,最多賠小小錢
而且呢單咁小事
潛左去地核? 快啲出返嚟繼續駁嘴啦
有好有唔好概
香港外賣仔之前要加人工,玩撚到掉人地D外賣TIM啦
我上之台灣叫炸雞,比左1蚊貼士,條友都多謝我
動口不動手係一種方式,只不過大多數港豬當成一種態度
久而久之就懦弱到變成唔好搞大事
你有無睇片呀,先掉野。之後再返兜將佢部電話打飛。同死黑警有撚分別咩,敢做唔敢認
做慣奴隸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞