你問我答 英國曼城BBC

438 回覆
71 Like 16 Dislike
多謝巴打
有時間會詳細睇下
呢輪晚晚ot,啱啱先收工
垃圾臭港
樓主
我英國朋友話曼城有條基佬街
啱我
你有無去過
你條右膠收皮啦,除咗標籤咩都唔識
除左返工識到嘅同事我真係諗唔到點識人
識friend都係順其自然啦
可能入啲香港移民grp?
加油喔💪🏻💪🏻💪🏻
有~ 我唔係同性戀但我都覺得幾正幾好挽
Gay village啲club free entry it’s cheap and fun
There are sooooo many drag queens and they amaze me so much👌🏻
bye✨👋🏻
thanks🥺 如果佢地係想移民果班 真係wish them all the best 因為英國人係接受唔到咁蠻不講理嘅井底之蛙
想睇佢咃比英國人排擠
佢哋唔會明racism 係有幾嚴重
Wow
垃圾死左膠
要佢地親身感受下先會明
佢地成世人都喺香港 身邊majority 係Asian 永遠都唔會明點解人地要爭取anti-racism
😂😂😂
有冇睇過shameless?點睇個個星期等Giro嘅低下階層
我單拖去budget 預500-600住1bedroom/studio flat /en-suite room shared house, 唔知夠唔夠但有時見到有d地方特別平又驚會中伏

想問下曼城附近有無d出名伏到仆街既區我search緊bury成到間係市中心但又靚又平租然後幾個月都長期招租,感覺有伏
濟癲我block 左佢,人如其名真係癲
Colindale 近bang bang/ morrison 個位睇落幾好
但附近其實幾雜, 唔太建議買嗰區啲terrace house

如果買new build, south east london 會安全又舒適啲
Big Black Cock
Leeds有三間大學
有鬼佬朋友分享過租金回報, 幾唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞