男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
我想問有冇手足試過update 7.1.1之後做factory reset? 有冇reset後發現刪左D咩功能?
因為我岩岩手賤移除左個"系統使用者介面調諧器",之後再裝返時竟然又變返7.0果時個"系統使用者介面調諧器"版本。我擔心第日factory reset後,會變返7.0咁無得set按鍵燈開關
我法國部機最麻煩係買殼同買貼

我嘅方法係胃訊訂機直接包埋

我都係胃訊,跟機有貼有套仲送尿袋添,但用落唔洗三兩日你就會發現問題的鳥

尿袋屋企多到傻撚咗
但豐澤送嘅貼同套我好滿意
個套夠貼同薄
不過佢第一下比個套我嗰陣我諗起一幅圖
係講緊全宇宙最多餘嘅事莫過於幫nokia機帶套

之前都無睇過

呢隻套都夠哂經典

仲要可以夾落皮帶度

今日竟然收到多次system uodate message仲要up到有神快拜

今日竟然收到多次system uodate message仲要up到有神快拜

同Google合作係唔同D

上星期既更新已經係咁個版本啦喎
你地mon貼係唔係用玻璃貼?
有白邊問題?
有白邊問題?

乜料?
有白邊問題?

依度建議裸跑呀
有白邊問題?

依度建議裸跑呀

幾年後先再換機呀
mon貼有咩用?
宜家啲玻璃又唔會點花,爆mon有貼都幫你唔到,反而機殼都仲會用下
有白邊問題?

依度建議裸跑呀

好似得我建議?
勢孤力弱
有白邊問題?

依度建議裸跑呀

好似得我建議?
勢孤力弱

用咗衛訊90蚊個個貼

用緊豐澤送嘅貼

上星期既更新已經係咁個版本啦喎

詳情請參閱page 3 #57
nokia fb page post呢條片
睇黎係產能追唔上

通常係收到msg先著,冇咩大問題

覆上面唔記得邊個問
要開呢個system ui tuner
㩒實status bar個setting齒輪㩒到佢轉就有
入面有得較
有白邊問題?

依度建議裸跑呀

好似得我建議?
勢孤力弱

用咗衛訊90蚊個個貼

佢個arm膠貼?
根本唔覺有幾好
nokia fb page post呢條片
睇黎係產能追唔上

乜事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞