男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
有冇巴打更新後做左"恢復原廠設定"?
另,我已經揾到個人覺得好fit部機既mon貼同殼

新手一問點解要reset嘅
reset左,為左避bug同順d

覺得D人成日講既"更新後重置是常識吧"對於呢部機黎講係癈話~
reset有極大風險~呢部機有bug囉~update左既野都可以同我downgrade返

覺得D人成日講既"更新後重置是常識吧"對於呢部機黎講係癈話~
reset有極大風險~呢部機有bug囉~update左既野都可以同我downgrade返

咁搞笑
有冇人更新左?
如何?
mon貼花左
有邊度有
有冇人更新左?
如何?

用咗日幾兩日乜事都冇

貼? 殼?

貼? 殼?

貼?求推薦
琴日成功walkin買左銀白
大家可以睇下有無friend做PCCW,員工價係$1879仲可以碌卡,銀白有現貨,但我都係訂左黑色,預兩個星期有貨。
大家可以睇下有無friend做PCCW,員工價係$1879仲可以碌卡,銀白有現貨,但我都係訂左黑色,預兩個星期有貨。

btw冇fd 係pccw 做

btw冇fd 係pccw 做

咁抵屌,可惜

邊度買呀?2088?

邊度買呀?2088?

旺角豐澤 係2088
白色 度度都有 訂西
淘寶魔閃牌嘅mon 貼唔好用

black list!

用nokia 6 睇vr 部機熱到有少少辣手

black list!

閃魔定魔閃?

black list!

閃魔定魔閃?

閃魔

black list!

閃魔定魔閃?

閃魔

點解唔好用?我用緊ok喎

black list!

閃魔定魔閃?

閃魔

點解唔好用?我用緊ok喎

好痴塵, 同埋touch 個陣會有接觸不良嘅感覺(eg篤左冇反應)

貼? 殼?

用滿版玻璃貼,貼完部機睇落去幾立體,又因為是滿版,個home鍵會凹落去變成無咁易hi到,兩睇啦,我個人喜歡個制無咁敏感。仲有係情願裸跑都唔好貼非滿版,會好快出大白邊同入塵
殼就全包黑色緊身膠皮套,用係銀色機身上會有用黑機既感覺,睇厭又可以除套變返銀色,幾好J,缺點係個音量同開關制會凹落去難按左,原理同滿版貼一樣,但覺得比起胃信果個好幾倍。
利申:非淘寶,以上係個人喜好,係街買幾貴下。

black list!

s430 都辣手
咁 8系 u 一定仲熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞