男人的浪漫(2)之Nokia 6到貨未啊仆街

1001 回覆
18 Like 6 Dislike
滿版係唔係指呢類
無錯,我係貼呢隻,行左我幾條街先揾到一間有,佢仲要揾左一陣先揾到一張

幾錢?
地點?

6草野
鴨記中間位置,名就唔開不解釋,因為唔知間野仲有冇貨,同貼既質素手勢就請閣下自理了。
想問下部機既夜拍情況如何

偏黃

有冇相睇

唔知係咪街燈問題,去番有蓋地方影又好正常

都幾黃

偏黃

有冇相睇

都幾黃

咁街燈係橙黃喎

偏黃

有冇相睇

都幾黃

咁街燈係橙黃喎

white balance 出事
試下手動較?
有冇巴打知道邊度可以取消自動更新

偏黃

有冇相睇

都幾黃

咁街燈係橙黃喎

white balance 出事
試下手動較?

試過,分別不大
其實有冇方法閂左中間粒制,成日hi到好o徒電

成日hi到都用到咁耐

成日hi到都用到咁耐

反而我想鎖返係lock screen 用唔到上面個tool list(而家lockscreen 可以下拉到上面個tool list 較光暗, 開關wifi)

成日hi到都用到咁耐

反而我想鎖返係lock screen 用唔到上面個tool list(而家lockscreen 可以下拉到上面個tool list 較光暗, 開關wifi)

開關wifi試過係得

成日hi到都用到咁耐

開關wifi試過係得

cap 圖俾你睇

成日hi到都用到咁耐

開關wifi試過係得

cap 圖俾你睇

我問係咪試過得係因為我用其他機㩒啲setting嘅時候有啲係要我解鎖(eg wifi) flashlight就唔駛
最簡單嘅方法應該係down個lock screen app
但係咁就用唔到指紋解鎖(好似係)
銀色大貨係唔係已經全面進場?

同問

同問

間間唔同
要落舖問
有D失望...開個上網,有D慢
而且碌LIHKG 唔順..

平衡時空
有冇taobao fit size mon貼同case介紹,thx

平衡時空

?真心一問
有方法解決?

冇呢個問題可能要reset掛
唔知有冇得刷ROM呢
有CM就爽YY

平衡時空

?真心一問
有方法解決?

冇呢個問題可能要reset掛

RESET係唔洗機,只係重設設定?

還原原廠設定
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞